Searching...

.. efter ny musik att lyssna på, bärjar bli lite smått less på Timberlake, Timbaland och dem så jag tog en titt på myspace och hittade Shout out louds. Grymt sköna låtar, please, please, please, impossible och sound is the word. Absolut, sen råkade jag hitta Mando Diao igen, har som helt glömt bort dem... Sweet musik. Men jag har ännu inte redigt hittat de jag verkligen söker. Jag söker mera sing-and-song writing, jag vill ha lugn sweet musik med meningsfull och bra text som man kan chilla och ta de lugnt till, till exempel Jack Johnson eller Jason Mraz.
The search continues...

Jaha, hela den här veckan har jag spenderat i Övertorneå... har haft fätlstudier på vårdcentralens obsavdelning och hade de jätte bra. På fredag var det meningen att jag skulle åka hem men då Mia åker till Malta idag så tänkte jag att det vore kul att umgås med henne och åka tillsammans med henne till luleå på lördag morgon så vi hade en liten spelkväll hemma hos mig, vilket var verry nice.
På lördag morgon vaknar jag vid ca 0600 och mår fruktansvärt illa och till min besvikelse visar det sig vara magsjuka och jag har mått obeskrivligt dåligt igår och i morse. Känner mig dock bättre idag och är nog en vanligt människa i morgon igen och åker då till lewleå för att hänga med Evelina på skolan och skriva rapporter, kul :P

Fick veta i helgen att kellie har flyttat från byn, tråkigt... ju! Nåjers.. att man vill från byn är inte allt för konstigt... men man vill ju träffa folket när man kommer hit. u är Mmj påväg till Malta för att hänga med johanna, saknar henne väldigt mycket. Tiden går sakta för mig här hemma tjejen! Men nu är iaf mina två favroti tjejer på Malta..
Jag och syster planerar på att ta en sista minuten i augusti, tycker jag att vi förtjänar med tanke på att vi pluggar hela vintern och jobbar hela sommarn, en eller två veckor biorde vi får slappna av!? :)

Jahap, nu har jag inte allt för mycket mer att tilläga faktiskt!
MVH
/Emilia - God knows

Lonely highway

Heyy!
Sitter i Übertorneå och chillar... Är rätt sweet faktiskt. Jag och mamma satt nyss och lyssnade på olika versioner av "over the rainbow" och kom fram till att IZ version verkligen är skönast, de e va ja kalla kärlek :P

Ja, är iaf i byn, ska på fältstudier igen på vårdcentralen, basal omvårdnand... de kan man väl säga att jag har gjort förut!? Men ja, ska väl dit och hänga i 24 timmar sammanlagt, så jag är la här till på fredag förmiddag och sedan bär det av till stan igen. Skönt att få vara hemma och ta det lugnt ett tag och äta mammas mat och inte minst få tvätta mina kläder... började få lite ont om dem :P

I kväll blir det att leda lite Body Step för Ötåb-orna, ska bli skoj... Leder realese 70, tror den fungerar bäst faktiskt. Den är lite lättsammare och lättare att flumma som instruktör 'även om jag inte redigt bruakr ha svårt med det annars heller... 

Anyway.....Sitter och lyssnar på Elivator med Flo-Rida ft. Timbaland, fruktansvärt skön låt... Den andra låten är inte heller så jäkla dåli, low.. De e najs. Gick o kollade ifall någon kommenterat mitt tidigare inlägg och såg även denna gång att Kell väntar på att få läsa mina intressanta inlägg så jag tänkte att jag kunde göra de, only for you girl ;)

Mmj drar till Johanna på Malta i helgen, I wanna go to. Ibland ångrar man fett mycket att man började plugga alltså, damn! I hate to be broke. Måste dock bli bättre på att hålla i stålarna, ska försöka hålla mig borta från affärerna nästa månad. De sköna är dock att jag bara 10 månaders hyra, behöver inte oroa mig vöer att betala den över sommarn, då kan jag spendera dem åpengarn på nå roligare.. eller kanske spara !? eller kanske inte :P Vi ser ju.


Mjo , jag vill ha tips på bra musik!?  Give me..

LATER!

//Emilia - Top Notch

RSS 2.0