Must be in the way the she cries

Ey!
En ledig fredag, en av de enda lediga fredagarna denna sommar.. Jag njuter.
Jag och syrran lyssnar på låtar som vi ska sjunga på bröllopet i morgon och ska strax fara o kolla efter något rosa som vi kan ha på oss, trodde jag hade enmassa rosa kläder men de hade jag tydligen inte, inte som jag tatt med mig från luleå iaf.. !? :S
Är taggad som fan att uppträda på lördag, de ska bli kul att stå på scen igen, alldeles för länge sedan måste jag säga :) I går körde vi igenom alla låtar i ett kör, tror ni att jag och matrilda var trött i rösten. Oh yeah.

well idag blir det en liten fest, jag bro, Waara, Mija och syrran ( några fler, säkert ;) ) måste jag ladda inför i morgn ... rätt ska vara rätt....:P

Nåja, nu shoppa, träna, sola och sedan är de parrrrty ;)

Pusskram
//Emilia - "It so hard to see the truth with the sun in your in your eyes"

dont you worry...

cuz i'll be by your side...
Sitter och diggar Yves Larock som fan, han eager ;)


Min helg har bestått av träning, träning och åter träning. Har nämligen varot på BodyPump utbildning, vart godkänd och nu är det bara att börja träna för att få licensieringen. Är verkligen nöjd över att jag orkade för ja var verkligen trött redan på ferdag kväll, när jagvaknade på lördag visste jag inte var jag skulle ta vägen alltså.. Shit vilken träningsverk, helt galet. Men ännu en givande Les Mills utbildning, känns verkligenmotiverande att få gå utbildningar, träffa nya mäniskor och lära sig nya saker av Les Mills- trainers och andra instruktörer... :) Wunderfull!

Idag har jag jobbat, första arbetsdagen för denna sommar.. En av flera, men de känns bra, kommer nog att trivas bra :)
I morgon ska ja jobba med Nassu, de blir geit :)

Nu ska ja vidare...
//Emilia - Fuck a duck.... or something


Sverige...

Yey, konstigt att jag plötslig blivit världens mest uppdaterande bloggare. Kan det vara för att man är i Övertorneå och faktiskt inte så mycket annat att göra - hittils tror jag att jag endast smuttskastat Ötå.. Sry, kan inte göra något åt de även om de faktiskt går att ha trevliga stunder här när man är med my crew ;)
        
Bilderna snodde jag av Nadja från i fredags 6/6.. påväg ut på student balen, Kellie, jag Nadja, Johanna, Mija och syrran med en massa härliga meenniskjor... Försöker febrilt göra mina inlägg lite mer visuella för att kanske skapa mer intresse.. haha!? ;)

Nåja, sitter och väntar på att klockan ska närma sig halv två för att jag ska börja röra mig mot jobbet, firtst day och ska försöka prata me chiefen om jag kan få EN helg ledig denna sommar och de är nästa, jag vet midsommar men jag vill till Umeå more than ever! ;) I need it känner jag. Inte lewleå eller Ötå.. Umeå..:)

Igår.. mot mina förväntningar så vann sverige mot Grekland, so sweet. Trotts att jag trodde att sverige skulle förlora hade jag varit neg, men de slutade ju inte så. Andra målet bevisar ju att man aldrig någonsin ska sluta kämpa för ett mål, för den kan råka studsa in ;)  0-2 sweet...
Fotbollssverige kanske har återfått hoppet!? Nja...

Nej nu ska ja faktiskt ta och röra mig mot vårdcentralen med ett stopp vid sporthallen för att se om sommarträningen jag och syrran tänkt hålla i går att genomföra!
Men måste avsluta med ett foto som jag diggar stenhårt, Oh yeah, återigen på mig... partying as always! ;)
 Jag och salla eager dansgolvet ;)

Pusskram
//Emilia - Rock away

Ps. Yves Larock - By your side

God knows...

Ey, bakis efter hård fest på 89:ornas studentbal.. det var riktigt roligt och en massa härliga och roliga människor. La inte märke till musiken vilket ofta är ett bra tecken!? Tror jag.
Vart ingen efterfest dock då min syster bestämmde sig för att ta en tupplur på toaletten så pelle fixade hem henne o behövde lite hjälp upp för trappan upp till rummet. Stackars tjej, men de är inte lätt alltid ;)

Torsdag var också en frukstansvärt rolig kväll.. avslutningsfesten, vi satt bland alla andra studenter som var där, på en stor gräsplätt och grillade, åt gott och drack vin och öl. Spelade lite kubb, sparkade boll och hade de jätte trevligt. Träffade en massa trevlga människor. Sedan drog vi ut på mikes och fortsatte träffa massa roliga människor :) Efterfesten..!? va väl ingen direkt efter fest, promenerade ute o gick till mig o käkade parisare och drack vin ;) Mys.

Jahap, sommarlovet är här och jag hinner njuta i några dagar innan allvaret på arbetet börjar, vilket är nästa vecka redan... ska jobba heeeela sommarn, men skönt blir de när jag får stålarna ;) haha...

Kollade genom lite bilder som Mmj har laddat upp och hittade en bild som jag faktiskt diggar, trotts att den e på mig ;) haha..  Jaa, vad säger man!?

Nej nu ska ja vidare och ägna mig åt att vara slö och dekis :P

Pusskram
Emilia - I wanna fly away

RSS 2.0