Nobody said it was easy..

...nobody said it would be this hard...

Hoff! Tiden går riktigt snabbt måste jag säga, snart är Oktober här och sommarn ett minne blott. För mig är hösten här, löven är gula, de flesta har redan ramlat ned till marken , kylan finns i luften och folk har tjockare, varmare kläder på sig för att hålla värmen. Linnen är omöjliga att hitta i affärerna, stickade tröjor och halsdukar tar upp större delarna av affärerna. Min uppgift är att hitta långa koftor, en fin vinterjacka och ett bar sköna skor. Är glad om ja hittar en av dessa önskemål.

Idag var jag i skolan med Evelina och Maria, kämpade med vårat patientfall och ett är färdigt, två kvar. Efteråt for jag till stan och mötte upp JOhanna, Kelly, Nadja, Anna och Elin, vi gled runt och gick sedan och åt middag. Blev faktiskt riktigt glad av att se Kelly igen, från att hänga 24-7 till att typ ses nån gång i månaden känns tråkigt. Bra tjej de där ;)

Nu sitter jag i min lägenhet på golvet med syrrans nya laptop i famnen och tycker att de faktiskt var rätt trevligt att ha en fredag i lugn och ro för mig själv, egna tankar och bra musik, godis och mitt duntäcke.
I morgon däremot är det förändring som gäller, party. Jag och Johanna ska banne mig ut i morgon, ska försöka få med oss lite fler, Kellie och Nassu ville ju inte stanna. Det är ju trotsallt Römpä Viikko i Pajala. :P Heh!

Jag går runt med blandade känslor, Maria frågade idag när ja kom till skolan om ja var arg.. och konstigt nog så kom ja på mig själv att ja inte var glad.. blev de dock sen, svårt att inte bli de av tjejerna, but why ?
Klimakteriekossa i förtid, haha.

Jaaaá
ska väl inte dra ut mer på de här
De känns att de är över
/emilia - lights will guide you home


Hard work and a lot of fun...

Hey!
Smög mig ner till skolan en sväng för att skriva ut lite papper till vårat grupparbete i morgon, passade samtidigt på att skriva lite of whats happenin :)

Skolan har satt i gång Big time. Har redan haft inlämning av en axaminations uppgift och på torsdag kommer nästa, och det är tisdag i morgon, damn har inte förberett mig alls.. Jag vet att vi ska ha en händelse då barn blivit utsatta för våld av en vårdnadshavare.. det är rätt intressant. Hemskt!
Jag tog en rätt så färsk händelse (ifrån igår) då en tjej som just blivit opererad blir våldtagen av sin pappa, på sjukhuset, det är helt jävla sjukt! Oh lord.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3358512.ab
Läs.. Nasty!

Jao, vad gör jag, leder träningspass och pluggar.. hinner klämma in lite fritid då och då, men får dåligt samvete då jag gör något annat än o pluggar.

var ut i fredags dock, hade grytm skoj, började med klassfest som ledde till Cleo, sen vaknade jag upp hos Gustav, tack gud för de för han tog hand om mig, mådde pretty dåligt :S Men nu är allt på toppers!
Vidare!!

Later!
Pussa

Burnin'...

Hey!
Det var ett ganska bra tag sedan jag var här och uppdaterade..
So, whats happenin'..!? Jag sitter i skolan och småskolkar, I know "redan".. men föreläsaren är tråkig och jag strejkar..;) Nej, jag ska plugga för mig själv, ska läsa.. vilket jag inte är allt för bra på, jag somnar bara. Jag och Ev somnade igår på biblan, pinsamt att ligga där och snarka.. men de va smått skönt också, he!

Jao, jag har dessutom hängt en heldel med Gustav, han visade sig vara en tevlig prick som jag inte kan få nog av.
Jag har dock kommit att sakna mina buddies back home... (inkl Kellie fast hon e i ösund).. Johanna ska ju flytta hit, can´t wait, bara Kellies tur att ta tummen ur (...) och söka jobb här o göra stan osäker med oss.

Jaá.. vi, Jag och siss, kämpar på med våra Body Pumppass, ska snart filmas och skickas in för ett godkännande ( I hope). Dessutom har jag kört stenhårt med Body Stepen och börjar känna att detta pass inte riktigt var för mig, jag vill ha ett nytt pass... right now, helst nyss!

Nu ska ja söka upp mina klassmates ;)

hare gött så länge doe!
//Emilia - I cant stop this thing we started

RSS 2.0