bättre sen än aldrig...

... fick veta igår att jag faktiskt är en licensierad Bodysteå instruktör och har varit det sedan början av Maj!? Why didnt I get to know anything. Men nu är jag de, Body Step instruktör för Les Mills. Små nöjd jag är ...:)

Sitter hemma hos Pappa och Tina och chillarm ska strax vidare, ska träffa min älskling Lisa snart, kolla film och umgås med andra mysiga människor ;)

I morgon är det tenta iaf, får se hur de går.. känns rätt bra faktiskt. Så de ska nog gå bra men vi får se.. sista innan sommarlov, sedan är det bara ett seminarium kvar, sen är de klart... Ska ju ioaf jobba hela sommarn, men jobb innebär pengar, pengar innebär en massa olika roliga saker...
Ska även fara o jobba på en sportaffär i boden helt sonika :P Fräs.. iofs, why Boden !?

Min tjej jojisan ha kommit hem, sägs att hon e vääärsting neger..:P Kul.

Nej ska vidare till viktigare saker.

Emilia - I hope you´re happy now

Otroligt...

Hey!
Sitter i skolan och tentapluggar lite, tänkte ta en mindre paus för att skriva lite och sedan hämta en kopp kaffe :P
Ambitionsnivån till att klara saker har sjunkit vilket jag skyller på att det faktiskt är sommarlov snart och det är mera soligt ute, jag vill inte sitta inomhus och när man kan springa ute obehindrat av 2 ton kläder liksom ;)
Men, lite mer än en vecka kvar o sedan är de Övertorneå i 10 veckor som gäller, känner redan nu hur jag vill tillbaka till Lewleå. damn varför tog ja jobb i ötå Hela sommarn?
men de kan bli bra, lärorikt om inte annat... dessutom är Mmj och Johanna (som för överigt kommer hem i morgon !!!) och syrran i ötå, I will survive. Dessutom kommer Maggie hem snart, that´s lovely ;)

Hmn, jaa, helgen har jag helt oväntat varit i övertorneå, tänkte att när ja ändå är där så lite så... nej måste nästan skärpa mig, klippa av navelsträngen!? ;) Yepps, I think its time, ja e för fan 20. (awfull)

Well, idag ska jag iaf springa vårruset..första gången och ska vara på samma lag som mor min... Men hon skulle gå så jag får nog springa mera själv ser de ut som...:P

Nej nu måste jag vidare till mitt plugg...
//Emilia - And now its time to move on

This is the days

Heeyy
I know, sitter i Övertorneå igen... men Ida och Kelly är tilbaka i byn och jag ville gärna träffa dem. Dessutom spelade Anton sin första vårdkonsert igår, söt kille. Haha, killen hade på sig farfars svart hatt och ett par solbriller på sig, öh...  är man artist så är man. Min lillebror är mera cool måste jag säga, och de gick bra, var min generation  sådär duktiga på att spela musik? Dont remember ;)

Anyway, har praktik just nu. De är relativt roligt, jag menar allt är ju relativt. Början var fan seg då man bara fick titta på, inte coolt Men sen, fjäre dagen typ så gick de bättre, fick göra en massa saker, lägga om sår och ta blodprov och grejjer dagarna går rätt bra mycket snabbare när man får göra saker. Har kommit p attde är kul med blod och sånt, älskar när de är köttiga sår och tjaffs, har varit rädd för sånt tidigare men fan, de är redigt coolt att få rengöra o hålla på, tycker dock synd om personen med såret, ingen tvekan om saken men ändå. Nu är jag fett inställd på att bli IVA suksköterska eller Narkos, Eller ambulans, de är ju rätt häftigt det med =)

Jao, i morgon tar pappa examen, han är en sjuksköterska, coolt. Känns som att jag är långt därifrån, men.. får hoppas att tiden går fort... =)  Johanna kommer hem snart, men den tiden har inte gått snabbt, tycker att de är vääärsta länge sedan hon har farot så de är på tiden att hon kommer hem faktiskt ;)

Jahaps, what else can I say, Beach Parrrty på Lördag skulle jag tro på Cleo med brudarna, ska bli greit!

VIDARE!
//Emilia - Its in his kiss.... thats where it is?

RSS 2.0