Trying to study

Hey!
Update från helgen...
Fredag kom jag till byn med Hicke och for sedan och var musikvärdinna på Rajaton, vilket jag skrivit om tidigare. Lördag dömde jag lite basket och sedan var de ladda för fest!? Även om jag planerade på att ta de riktigt lugnt men, har man för roligt så brukar de bli lite för mycket.
Förfesten va grymt trevlig, först hos Anna och Kellie och sedan for vi vidare till datte, vilken stor hund.. Hesten !? :P

Där vart de mycket trevligt.. Jaa.. sen for vi till kievari, jag blev trött så jag for hem.
Vaknade, mådde inte bra. For och dömde trotts att jag inte ville ngt annat än att ligga och sova.
Sen var de dags att fara till Luleå igen för att leda Aerobic, nej nassu inte step up, Aerobic :P

Idag mår jag inte bra, har en vilodag. Har umgåtts lite med Johan :)
Har försökt plugga ända sen han for men de har inte gått speciellt bra :s Damn. Ska försöka återgå till boken och läsa om Njurens fysiologi, intressant!?
Sen är de microbiologi... hoho ;I

Pussa
//Emilia - you make me smile :)

Oh shit!

Hej!

Sitter på andra sidan gränsen och är "musikvärdinna". Kan säga att jag har varit med om mer spännande saker än att sitta och spela finskhumppa, finskiskelmä osv.. fattar själv inte vad det är. Men kan inte sitta och spela musik som kommit ut efter 1990 om medelåldern på dem som är här är 45. Jag dör!
Men det ska tydligen komma hit ett band och spela så jag slipper ju spela hela kvällen, senare spelar jag nog "vår" generations musik, de finns inte mycket skit musik kvar att spela, får spela det igen.. de är så fulla så dem lägger nog inte märke till musiken, tur är väl det.

Egentligen skulle syrran vara här men då jag ska döma i morgon så behöver jag en domartröja och min pipa... jag glömde dem i Luleå då jag slutade skolan tre och Micke stod och väntade utanför mig och hade bråttom, jag hade självklart inte packa så jag bara slängde in lite kläder i väskan och hoppade in i bilen. Hoho, så syrran fick vara chaufför åt killarna som skulle till Luleå och plocka med sakerna som jag glömde, vissa har juinte lyckats hålla i sitt körkort :S Hitta motivation till att ta tillbaka de, ska fan sno tillbaka de :P

I morgon så blirre att umgås med brudarna, tror jag iaf. Mmj skulle iaf med på fest.. det blir nog Veivari, har inte varit dit sen dem byggde om och storebror ska vara bartender, first time? Så ska stå och gnälla på han att bjussa mig på en drink (eller två?)  ;) Utnyttja kontakterna lite även om det inte är allt för dyrt i finko :P

Har verkligen lite att göra, roligare att sitta o skriva o slösa er tid än att bara sitta och lyssna på fulla finnar som skriker och på dålig musik ;) Meeen jag får ju lön för det iaf. Annars hade man nog inet varit här :P

Hmn, söndag... spännande ;)

Nu vidare!
Hare gött //Emilia  - "Can you jerk it out"


I'm gonna touch the sky

Hey!
Sitter på Arlanda nu, påväg till Göteborg. Är redigt nervös... hur ska detta gå? :)
Som tidigare sagt är jag påväg hit på en Les Mills utildning, Body Step... Jag pratade med en av mina chefer för någon dag sedan och hon berättade hur de gick till för dem då dem var på samma utbildning... Vi kör ett pass på fredag, får hem en cd skiva efter att ha kollat på en dvd och sedan ska vi träna den koreografin till på lördag. Då ska vi bli filmade och dem ska säga vad dem tycker, sen ska vi hem fila på de dem tyckte vi gjorde dåligt eller sämre och på Söndag får vi typ veta om vi klarade de eller inte. Mie sanompa hoho! ;)

Jaaá, annars är ja bara glad och flrväntansfull, lite små orolig över hur jag ska hitta i storstan, man är ju trotts allt från "byn" ;) Men som morsan sa "har du o Linnea klarat dit i Brasilien så nog fan ska du klara dig i Göteborg"
Det borde jag klart göra :)

Det är kul att sitta här och kolla på människor... man som sitter och funderar på vart alla ska. Eller var dem kommer ifrån... (jag har lite att göra) :P
Lite trist att göra de själv... Skulle vara skönt att ha någon att sitta och prata med och så. Sitter och kollar på hur försäljare för American Express försöker sälja kortet åt folk som går förbi, jag hade aldrig klarat av yrket. Dem gör de bra, Eventförsäljare kallas de va? :P

Jag gick i affärerna och kollade om Anna jobbade här, för hon jobbar på arlanda, frågade Ida och hon sa att hon jobbar på taxfree utrikes.. såå jag kan inte säga Hej.. Snark ;)

Jag och Jojjizan är fetsugna att åka till Egypten, Mmj ska också med (även om hon fortfarande tvekar) Det hade varit redigt gött.

Petter - Logiskt!
Något så fruktansvärt bra musik..;) Vet inte vad som hänt med mig, har alltid hatat svensk hiphop.. Men efter Mange Schmidt så har jag som mjuknat lite :P

Nu vidare!
So long
//Emilia - "I'm hot and when I'm not.... I'm cold as ice" ;)

God morgon...

Tjo!
Sitter här en tidig fredag morgon och laddar Ipoden, fick låna syrrans, så att man inte dör på bussen. Ska till ûbertorneå (otippat). Ska vara musikvärd (värdinna?) på rajaton. Vi får ju se hur de går.. har försökt kolla på vad finnarna gillar för musik, de är egentligen rätt otroligt att man måste kolla upp sånt även om vi i Sverige lyssnar på Internationell musik de som är "inne" just nu. Finnarna verkar inte redigt hänga med i alla svängar. Men nåja.. vi får hoppas att det går bra.

Resan till Göteborg närmar sig.. Oh lord! Jag blir mer och mer nervös. Fick ett mejl från utbildaren tidigare i veckan.. de känns ändå rätt så bra. Men focus, keep focusing ;)

Hmn, jo. Var till Kiruna några dagar.. for dit i måndags och kom hem i onsdags.. Träffade lite folk och umgicks.. Träffade speciellt Marie... Grymt skoj, det var som ett tag sedan... Vi chillade på, gled runt i kiruna och så... Marie visade hur man kan partysminka sig, coolt vare.. ska försöka komma ihåg hur hon gjorde ;) Börjar bli less på mitt partysmink, de ser likadannt ut o har gjort det sedan jag var typ ... 16 !? ;P Nej kanske inte men typ.

Jaaá. De blir fullt upp igen, ska till ötå nu, tillbaka på söndag och leda Aerobic Styrka på stil. Sen birre att åka till byn igen för att hjälpa mamma att leda lite träning för skolan.. De är kul och man lär sig jätte mycket av de.. att leda för en grupp där många inte ens är intresserade och försöka få dem att iaf tycka att det var liiite kul :P

Nåja. De är vad jag planerat. No pics this time. Ska leda fram kameran ;)

Pusskram
//Emilia - When the going gets tough, the tough gets going

Sweet twenty...

Hey!
Första gången jag skriver... Vettifan egentligen vad jag ska skriva, vill ju vara "inne" jag med så jag får väl writa ner något om mitt liv jut nu !?

Julen gick bättre än väntat... det var skönt. Jobbade och njöt av att vara ledig och att få umgås med mina syskon..:)
Seen har jag fyllt 20.. sweet. Känns bra att äntligen vara "vuxen".  eller.. äldre iaf ;)
Nyårsafton.. no comments ;) Det kan bara bli bättre iaf och de är det redan.

Har skaffat mig i tatt... Jag e nöjd. HEM, Hanna, Emilia Matilfda står den för.. Står lite för trygghet och våran relation. Tycker jag e fint ...:)

Mjo, Johanna var till Luleå och festade lite emd mig igår, trettodagsafton.. (jag vet de är inte på lördag men vi firade på lördag som alla andra) och det var.... intressant. haha. Nej alltid kul att vara med jojisan, snygg lugg fick hon på köpet, gratis till och med. Haha.

Jaaá... Inget nyårslöfte har jag avlagt men ska iaf skärpa till mig med alkoholen, jag ska inte festa lite mycket.. ska satsa på träningen. Har hittat en motivations källa.. Les Mills ;) Så jävla kul. Ska på utbildningen om två veckor, ska bli body step instruktör.. försöka iaf ;) Spännande, är nervös som bara f*n. But I'm looking forward to it.


.image4
Nej nu ska ja vidare.. sitter hemma hos pappa, ska hem till mamma.
Äta mat... God mat, fläskfilé bjuds de ¨på.. mumma :)

Pusshej

RSS 2.0