En underbar jul, en perfekt avlutning och bästa början...

Jahaps, nu har även julen sprungit förbi. Det var en fantastisk jul måste jag säga. Morfar fick för sig att dyka upp med sin fästmö, mormor mår bra och familjen fick fira julen tillsammans... förutom William. Självklart saknade alla honom under julen, men jag kunde inte sluta tänka att jag även är väldigt tacksam över att mormor var med oss denna jul!
Men jag saknar Ville så att hjärtat brister ibland. Men jag kan inte annat än hoppas att han är lycklig, vår lilla Hinne. 

Under jullovet (lov?- låter lite som under skoltiden - semestern kanske jag ska skriva istället) hann jag träffa mina goaste från byn, Minken, Nassu - som förövrigt blivit mamma och jag fick träffa hennes lilla fina :), underbart! PussIda hittade jag också inne i dimman på hotellet :)
Himla roligt.
Juldagen var vi hos pappa och firade jul, en helt annan sorts jul än hemma i byn, men oj så mysigt och roligt. Tiden bara sprang iväg och tillslut så slängde vi oss i bilen för att hinna till hotellet. :) Vilket vi gjorde.

Hann åka till Ylläs och dra igenom några backar. Märktes att det var lågsäsong, många liftar stänga, restauranger och barer stängda mitt i backen -jag som berättat för Johan hur underbart och bra det är där. I hope he got the picture - somehow! :)

Sen var det bara att åka söderut igen- lämna vintern och åter till den oändligt långa hösten i Linköping för att jobba nyårsafton. :)

Klockan är strax efter 03, vilket innebär att jag får åka hem om 4 timmar, segt! Vill sova!

Förövrigt - ni som missat på facebook. Fick priset som "Årets instruktör" på WorldClass igår, helt sjukt roligt! Snacka om motivation till att bli bättre - jag vill bli A.W.E.S.O.M.E! :)
På lördag är det releaser av alla LEs Mills koncept som vi har på WC - ska bli kul, men läääär vara trött i kroppen på söndag, blir 6 pass på 2 dagar. De är bara att bite ihop! :)
Taggad till tusen!

Såg på nyheterna där dem gjorde ett repotage som hur mycket mer en doktor fått när han blivit inbeordrad under julhelgerna jämfört med sjuksköterskorna. Läkaren fick 19000kr och sjuksköterskan 450 kr. SNACKA SKILLNAD! MY LORD!
Så säger Landstings ordöfrande eller vad hon nu är att det är vårdförbundets fel, då dem inte har förhandlat till sig ett bättre avtal - men hallå? Vem förhandlar dem med då? Den kärringen har nog inte jobbat som sjuksköterska tidigare. Hmpft!

jaja, nog babblat!
Förresten är det någon som vill fixa min sida? lite finare?

Pusskram
Emilia


RSS 2.0