Utslag och svullna ögon!

wow! tänkte jag idag när jag vaknade. Ni skulle ha sett mina ögon, helt svullnad såg typ ingenting först. Nu har jag haft is på dem ett tag de har gått ned men de känns som att de sväller upp igen efter ett tag.
Undra om de är Pollen - då måste jag till apoteket och köpa mig lite livostin, men har aldrig haft problem med pollen tidigare, de kanske är en korsreaktion...

I helgen har jag iallafall varit till Övertorneå för att kunna varva ner lite grann.
Skönt att komma hem och vara med mamma. Vi målade huset, hann inte redigt klart faktikskt men jag tyckte vi kämpade på bra. Vi hade nog varit klara om det inte hade varit för den idiotiska skyliften. Eller iofs så var den ju fel på han vi hyrde den av. det var nå jäääkla sjukt med den där liften, de var nå hyrdo- grej som läkte vilket ledde till att man var tvungen att göra på ett speciellt sätt för att få den att fungera, vilket han inte sa gubben. Såååå vi stod ju där i timmar och försökte förstå vad det var vi gjorde fel. Men sen kom grannen förbi och fattade grejen rätt snabbt. Och sen förklarade han felet och så vart det klartt och betaltt ;P

Kollade en film igår - Altt flyter
Klart en bra feelgood film. Värt om ni behöver bli uppiggade ;)

Pratade förövrigt med Tina, pappas fru. Hon berättade att min kära pappa jobbar som en galning. Måste jag bli orolig för farsan? Vore ju inge bra om han går och jobbar ihjäl sig..:S Skärpning farsan! ;)

Jahaps, snart är är det Übertorneå Marknad. Så jäääkla gött!
Alla (hoppas jag iaf) kommer hem till Ötå.. (kelly - you to?) ;P
Vi ska leva rövare ;)

Nu ska ja vidare och tycka synd om mig själv :P
Pusskram
//Emilia

haha..

www.särskrivarEMILIA.se
Läste igenom mitt tidigare inlägg. Man kan tro att det är en 5:e klassare som skrivit de. Lord, måste ha varit trött och distraherad ( kan ju alltid skylla på det).
Jag är påväg till jobbet nu, första dagen som undersköterska utan någon handledare. Ojoj, eget ansvar att de fungerar. Men... det ska nog gå bra. Hann laga en liten middagslåda med mig också... Har ju inte råd att köpa mat, maten i Charlottenberg kosta guld. Men de är ju priser för norrmän, då kan man ju ta rätt mycke för en måltid.

Aja.. Bilder är påväg, sakta men säkert på facebook, (tålamod Minken ;P) måste bara hinna.

Miljoner pussar till Ida, fan vilken mysig kväll igår.. :)
De gör vi om vettja!

Puss på er!
//Emilia - What is there to do when your friends are across the country, far from you?

Better together

Yess, är tillbaka i Charlottenberg hos syster igen. Efter endast två veckor.
Kom hit igår (lördag) och vi gick runt på shopping centret hära, käkade och pratade i massor. Till en början lallade jag mest med Aida då matilda gick med sin vän från ö-sund.
Seen kom mattan också och vi gick och handlade en massa till kvällen. Seen for vi hem, gjorde middag och så käkade vi ost och kex, TROR ni gott? ;P
Sen pratade vi om allt mellan himmel och jord, de va skönt att ha en redig tjejkväll =)

Idag har vi, gått runt i samhället.. De finns en affär som heter erotik och skylten till affären är inte liten, den lyser stort. Jag ville självklart kolla in affären. Killen som jobbade ville kolla leg för att se att vi var 18. In his face.
Sen var vi och tränade, body pump. MAtilda ledde sitt första pass på hälsokompaniet i Arvika, hon var dukig, som vanligt. De gick redigt bra och de ny pump passet är ju svin roligt. Tufft men roligt =)
Nu har vi just ätit middag - pizza. Grymt gott!
Nu blirre chilla gunilla hela kvällen.
Mera prat och mys. I morgon åker vi mot Sthlm och då ska jag hälsa på Ida en sväng med. Tisdag 09 går flyget till luleå, direkt därifrån till jobbet.
BIlder kommer senare, finns även på facebook för de nyfikna!

Pusskram
/Emilia - It´s all your fault - you told me I was beautiful...

Body Step 76 + Charlottenberg + Balen

Hey Hey!!
Yeah, jag sitter och kollar in Body Steps nya release, 76. Fy fan vad jobbigt det ser ut att vara, men kul also..:P De är nog de viktigaste, att de är kul alltså... då blir det jobbigt.
Den börjar bra, uppvärmningslåt nr 1 är the ayer. I like that one.
Men nästan alla andra låtar har jag inte hört tidigare, men de är faktiskt rätt bra så de blir nog bra. Ser framemot en ny release måste jag säga. Man blir lite less på passet då man kört de i 3 månader, trots att jag var borta någon vecka. Så de här passet var inte redigt min favorit, men alla kan ju inte vara bäst!? Elle? ;P

Charlottenberg!
Yeah, dit har vi varit. Förde syrran hela vägen ner med en jäkla skåpbil. Det var ju en jäkla roadtrip, nedvägen var rätt skojig. Jag, matilda sov hela vägen ner och Gus fick köra ner till Sundsvall.. Sedan vart de Ikea som gällde och sedan tog mattan över.. Vi var framme vid ett på natten. Då hade vi alltså kört i 15 h. Hade redigt ont i höften och ryggen, trodde jag fått rediga kotkompressioner, sätena var inte mjuka. Kvällen innan vart de party för mig och syster, vi var lite trötta när vi skulle börja åka men resan gick rätt snabbt då :P Här kommer lite bilder från festen och resan =)

Erik och Johannes!

Jag och sisMatilda och AidaMattias och ErikChris och Johannes
Länkarna e galna jag vet, men jag fattar inget :S

Iaf Roadtripp
Första stoppet, Sundsvall, IKEA
Matti
Gustav is doin.. I don´t know..:P

Matilda testar sängar =)

Jag vill ut...:P Jag dör? :P


Avslutar hära, mer bilder kommer inom kort!
Ha det gött vänner!

Syster, jag saknar dig redan!

//Emilia - Adios, and shine...

Oponent...

Yeah.. idag har jag och Evelina oponerat för första gången ever på en redig uppsats, det gick ganska bra, otroligt nog..=) hehu. De kändes bra att oponera och vi fick en bra oponering av Ylva och Elin :P feels good!

Jah, i helgen ska jag till värmland med systeryster, hon ska ju flytta ner då hon flyttar ner..
Först när hon fick jobbet så blev jag jätte glad för hennes skull, verkligen überglad!
Men sen kopplade det att hon faktiskt skulle flytta ifrån mig, Ouch!
Världens ångest, men de kommer nog att bli bra. Det känns bara jätte konstigt, har ju alltid som bott med henne, med undantag från 2 år då hon bodde i luleå och jag i Ötå eller i Umeå/Övertorneå... Sen flyttade jag ju hit och sen har vi bott ihop jue :) Nåja, de är ett halvår hon ska bo där och de är ju bara 1 år jag har kvar att plugga :P
Vi har dock kommit överens om att vi ska ses minst en gång i veckan ! Vi ser ju hur vi hålller de... men nog ska de säkerligen gå bra :P

Grattis till Minken och Lou som har varit tillsammans i två år, hurra hurra hurra! ;)

Om två helger blirre party i ötå.. ska bli skoj, de var ett tag sedan nu. Inte okej! Men var lite less på ötå faktiskt efter ha varit där i fyra veckor.. huhu!

Nej nu ska jag till pappa en sväng, är där alldeles för sällan.. de e inge bra, men .. nu ska ja dit iaf!
Ni får hare gött!

Pusskram
//Emilia - Far far away...

RSS 2.0