All over now

.. yeah.. sitter fortfarande och lyssnar på Eric Hutchinsson.. han album ska jag ta o kirra nångång, han e grym.. Man blir som glad av att lyssna på han.

Det blev inget ötå för  mig i helgen, jag har sjukt mycket i skolan och tjejerna kom på att om vi jobbar öve rhelgen kanske vi blir färdiga liite tidigare, de stämmer nog ..:P de hade varit greit om vi kunde bli klar snart, ja o ev har iaf börjat knyta ihop våra labrapporter :) De känns om att dem bara är två i mängden men, en tredje e faktikt också på väg men vi drar oss verkligen för att jobba på den, evidensbaserad omvårdnad inriktat på postoperativa sårinfektioner.. !? Låter det kul ? Ehum, vi försöker hitta bra sökord för att hitta bra träffar på vetenskapliga artiklar, men de går inge bra, vi är ute och cyklar helt enkelt..

Haha, igår höll ja på att försova mig till mitt pumppass som började 1930!? råkade somna, hann inte äta innan ja var riktigt hungig o seg, men de gick relativt bra faktiskt =) Nice.
Idag ska ja träna lite, funderar på att dra på Malins afro och sedan lira basket, i love it... det blir roligare och roligare, folket kommer som närmare och närmare varandra..:)
Har ju tagit ansvar över basketen, kom på att de är en hel del att göra, men sen kom en ängel, "happis" som jag och syster kallar han, skön kille :).. iaf.. han hjälper mig frivilligt, utan att jag bett om de eller så. Han ringde o sa igår att han gjort en del info blad som kan vara bra att ha.. underbart!? Tack =)

Nej nu ska jag börjar röra mig mot skolan och fortsätta vara den studentnörd som jag är..
men jag saknar den riktigt nörden.. shit, en vecka snart o du är kylig..

//Emilia - A little stuburness will work it out fine

Oh!

Sitter och lyssnar på Eric Hutchinsson.. Mums, de kallar jah bra musik.. love it, love him.. hah!

Yess,, tiden går, lite för snabbt. Snart är det jul, nästan första julen som inte firas i Ötå, hmn, hur känns de? Rätt... wierd, de är ju Hem.. de är ju där jag vill vara under jul, samtidigt saknade jag pappa otroligt mycket förra året, helt klart värt att stanna över julafton för att få vara med pappa. Syskonen kommer också, sen blir de raka spåret till Övertorneå på juldagen, oh då är det party ;)

Hmn första veckan utan dig.. oh, it sucks... it really sucks..
...iaf, skulle vi plugga idag, kanske avsluta de vi började med igår.. men vi gav lite ledigt till evelina, vilket hon verkligen var förtjänt av..Efter att jag och Mary tränat över lunchen så kom vi överens om att fara till stan och mysa lite, det var trevligt, käkade sjukt god middag.. oh.. :) Massa god sallad och en foccacia med kycklig, I'm telling ya, mumma ;) tih*

I helgen blir det troligtvis övertorneå för mig, hoppas att jojjisan e kvar när ja kommer.. för jag hoppas på utgång på zip..de ni ;) Hah, de var ett tag sedan, de är dags att fara till ötå och ösa där lite.. (ja jag är där rätt ofta men vi har inte varit ut där) ;)

Nej nu ska jag iväg på basketen,vissa är ju chef nu haha;) de är värt, älskar att bestämma.. thats my thing.. I think ;)

Pusskram
//Emilia -  Ok, It's alright with me

Breathing your love

Hey hey!
Hoh, kom nyligen hem från skolan, hade en intressant föreläsning men.. föreläsaren pratade så mjukt, tyst och försiktigt så man blev sakta men säkert tröttare och tröttare och till slut insåg man att halva föreläsningen gått och har bara lyssnat de föra 40 minuterna resten är bara en massa fanatsier i princip.. Damn, föreläsningen handlade om palliativ vård, eller vård vid livets slutskede. Såå det skulle vara rätt bra om man skulle följa med lite.. :P

Hmn helgen skulle vara en vit helg, fredag var jag och Johanna och kollade LBBK som spelade mot Eskilstuna, LBBK vann men de roligaste var nog att se att Annika fick spela, damit, kan inte tänka mig att jag spelat basket med henne o nu lirar hon i damligan, inte illa tjejen! =)


anyway.. sen gick jag jojjisan till roasters (klassiker)och fikade och handlade sedan godis, sen åkte jag hem o sov. Var nära på att följa med tjejerna till cleo men avböjde i sista minut.
Lördag kom och jag chillade på riktigt, var ute o promenerade en runda och fick ta en riktigt funderare.. skönt :)
Såå kom kvällen, jag blev rastlös, kom på att jag och ceccy inte hunnit umgås alls trots att vi planerat som fan då vi insåg att båda skulle flytta till luleå. Så jag, ceccy, tobbe och räkan samlades hos mig och chillade, rökte vattenpipa och hade de mysigt. Seen belv de stuk och öste :)
Kul Kul.

Nu är de snart dax för bodystep.. ska börja göra mig i ordning och röra på mig så ja slipper stressa som vanligt :P
haha

Pusskram
//Empo - "Om jag bara kunde bestämma mig, ÅH"

Dont you worry...

.. Sitter i byn igen och lyssnar på låtar som jag diggat hela sommarn.. hade fasiken en redigt bra sommar med ett så bra slut som man kan tänka sig.. Gustav :)

Yeah, vad händer ikv? Dont really know, ska väl förbi rock the night och lyssna på lite musik. Vet inte redigt vilka band som skulle spela men... få väl om int annat reda på de snart. Men de e värt att gå dit och träffa my bro iaf :)

The temptations - My girl
How sweet isn´t that ? ;)

 Haha, snart kommer Ove med maten, mamma ha dragit iväg på musikalen Romeo&Julia i lewleå och vi ska käka mat från sibylla, heh... nice, länge sedan käkade mat från Roggan :P

However, har drömt så sjukt mycket konstiga drömmar..
Har typ gråtit när jag vaknat upp, ändå så kan jag inte alltid minnas vad jag drömt om riktigt... Helskumt, har inte gjrt det tidigare, har varit med om att vakna av att man pratar, skriker eller skrattar. Skumt, ja! We´ll see..

There´s a place that i go that nobody knows
Where the rivers flow and I call it home
And there´s no lies in the darkness there´s light
And nobody cries, there´s only butterflies

//Emilia - You better work it for me

Hey god!

... I know I'm just a dot in this world, have you forgott about me?
Ah, jag älskar låten, jag älskar texten!
Creed - Dont stop dancing..
Listen, enjoy!

Yeah, helgen har gått, Halloween.
Fick ångest för att inte vara utklädd och trodde att Alla förutom jag skulle vara det. Såå jag drog på mig en lite piratish utstyrsel, for till Cleo och ser man på, jag är en av de enda utklädda, fett pinsamt och jag ville dö..:P haha!
Såg bilden syster lagt upp på henne och mig, en dag kommer den ljuva dagen då jag har hjärta att lägga upp förjävliga bilder på henne med, snällt matilda.. hmpft*

Aija, en sjuk kväll blev de iaf, ville egentligen inget annat att vara med Gustav, saknade han sjukt mycket just då.. Men lördagen var till för mys så fick hålla ut, de gjorde jag.. rockade runt cleo med en aspackad jompe :P haha! Johanna såg jag knappt, men de är inte speciellt otippat, fan  vi kommer alltid ifrån varandra :P

I helgen.. what shall I do? I dont know.. funderar på att fara hem och hälsa på my mother en sväng.. hade varit vädligt trevligt faktiskt :) Dessutom ska ja Inte festa, har som tappat suget, de är väl dags att kanske ta det lite lugnare.
 
Mother and moi! =)


Har bott matilda nu i tre månader, och de känns faktiskt helt okey, trodde att vi skulle ha slitit ut ögonen på varandra för längesen men icke..;)

Yeah! Tror det är allt jag har att säga for now!

//Emilia  - "You start to wonder why you´re here not there"

RSS 2.0