...one minute I held the key..

Heyhey!
Första dagen på praktiken, för er som råkat missa det. Har verkligen skrivit det överallt. Men iaf! Jag var väldigt nervös över denna dag, men de gick bra. Blev väldigt bra emottagen direkt jag kom av Giesela, helt underbar kvinna. Hon hjälpte mig att fixa scrubs och passerkort så ja tar mig in överallt. Sen fick ja träffa mina handledare som också är jätte jätte trevliga och duktiga.
När jag ankom till sunderbysjukhus började jag fundera hur i h*lvete jag skulle hitta där.. jamena de är ju inte allt för litet place =P
Meen, jag hittade som tur va, kul att börja dra vilse där alltså..hehu


Har iaf fått göra en massa saker idag, förde och hämtade patienter till operation och röntgen, gav blod, hjälpte till med förflyttningar och delade ut medicin, allt tog lite tid men de ska nog bli bättre, snart så =) De är ju bara första dagen!
För hoppningsvis får ja börja dokumentera också, men ja behöver nog invänta lite nya patienter så jag kan ta de på redigt från start =) De här ska bli bra, de känns så nu iaf!

Jah, vilodag idag... såå ja väntar på att bröden ska bli klara... =) ja, jag bakar.. morotsbröd. Blev tilldelad vuxenpoäng för detta.. yeah Emilia is growing upp på riktigt nu, ännu ett beslut att fatta så är ja almost there ;) Hoho!

Hah! Kom att tänk på minken just, Håkan Hellströms "känn ingen sorg för mig....." kom just upp och låtern börjar ju "ge mig arsenik".. Haha, minken do you remember? När vi spelade pictionary och Minken skulle rita arsenik. Inte allt för långsökt (nu när ja vet) så ritar tjejen upp en gubbe som sjunger + en flaska + sverige och pekar på göteborg? Hehu ;)

Jahaps, de är väl allt jag har att dela med mig med er idag, återkommer , ska hämta mina bröd innan dem förvandlas till Kolbitar.. inte allt för mumma..:S

//Emilia - "Ta mig till kärlek, ta mig till dans.
Ge mig nått som tar mig någonstans" // Håkan Hellström

You can!

Jag fick ett mejl av min vän Emily där hon förmanade mig att ta fram en massa papper för att ja skulle gråta en hel del när jag såg den här videon. "äsch" tänkte jag hur sorgligt eller känslomässigt berörnade kan den här vara dårå.. Men jag läste mejlet och kollade videon och stortjöt.. Jag måste visa er denna!

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans. 

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son".

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen "Ja"…

Och här kommer videon till denna historia:

http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY

Oh gosh! =)


Someone like you

Kings of Leon.. jesus.. Bra skit och de som fräsmt spelas sönder i min öron just nu, dem och Mando Diao. De bara väller ut en massa bra musik, mina öron tackar och tar emot desas kalla februari dagar...




So, whats new, not much från senast. Jag vill ha orange hår, men kommer jag att passa?
Detär den eviga frågan, och även.. "kommer jag att bli nöjd eller dyka efter första bästa hårfärgsförpackning för att färga de brunt igen?"
Den som lever får se !? Jag behöver tips, jag behöver råd.. !? ;)
Men orange hår, de är läcker och det kan vi inte komma ifrån!

Jah, Micke och jag har planerat, we have done some serious planing.. Massa bra middag och en mysig vinkväll måste anordnas även i Övertorneå, snarast (helst nyss?)! Kanske när Kell occkså kommer hem? Har inte drastiska förändringar skett så älskar hon fortfarande mat, precis som jag =) Hehu!

Nu ha allt iallafalla ordnat sig, jag ska få gå ut på praktiken =) And I love it! fan va greit, jage erdan nervös, de är ju ändå Rätt snart som vi ska ut, ortopeden i Sunderbyn! Hoff*
Ska läsa på lite om ortopedi, vill ju helt veta vad de handlar om lite mer ingående när man kommer dit helt grön juh!
De kommer bli greit!

Yeah! Thats it, är i Övertorneå förövrigt. Ska leda träning för gymnasieelverna igen imorgon, ett Aerobic pass och ett Step up, de kommer bli kul!

Hare gott!
XoXo //Emilia - "I´ve been roaming around always looking down at all I see (...)"

bubbla från start...

yeah.. sitter och lyssnar på Veronica Maggio och har kommit att gilla hennes musik, från att verkligen hata "Dumpa mig" så älskar jag verkligen "Aldrig nöjd" och "Måndags barn". SJälvklart finns de ju fler... men två av många..=)

Lördag 14/2
Wow.. en dag som denna och julafton är ju de dagar som de ensamma människorna verkligen så suga på "ensamhetskaramellen". Trotts att detta är en påhittad dag för att få människor att konsumera, kan man kanske försöka se de som ett tillfälle ett ge folk lite extra kärlek =) Kan nog inte ges för mycket av sådant.
Min Lördag började iaf klockan 08 då jag fick slåss mot väckarklockerna, jag ville inte stiga upp. Hasade mig upp och drog mig iväg till Stil för att leda body step. Förra veckan dök varken jag eller Malin upp så ja trodde alla var less och att de gjorde annat, men de kom folk. En bra start =) Körde på, var trött från spinningen på fredag men de gick. Sedan satt jag och pratade med Aida.. Pratade även med Emily som har varit på praktik nu i tre veckor, har inte alls pratat med henne och hade inte blivit uppdaterad på senaste händelser, men de åtgärdades rätt snabbt, hehu.
Jahap, sen for jag syster och kollade på basket.. rolig match, Vråken-Råneå.. Vråken vann.. Sweet =)
Nu sitter jag här och ska strax i väg på en överraskning, är så nyfiken så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Damit! =) 

Agnes - release me
Fruktansvärt bra låt måste jag säga. En av några låtar som jag spelar sönder... ojoj =)

Wallander - hämnden
Bra film, men vi kunde förutsäga mördaren rätt snabbt. Gustav sa att han kunde de efter 15 minuter, de tror ja inte på.. en halvtimme.. de är okej för då förstod jag också men handligen var redigt bra!

En lugn helg med umgänge och mys. Min lillebror klippte håret kort.. damit, jag tycker att karlar ska ha lite längre hår.. Men han passade i de o han får trotts allt välja själv hur han ska se ut, inte jag. Bara Jenny är nöjd så .. !

Jahap, nej nu på äventyr!

In the name of love
XoXo /Emilia - Hela livet blev en helg


RSS 2.0