say what ?

Jag visste inte att han Lambert... han som kom två i American Idol var gay?
Fan va gay... hna hånglar tydligen runt med karlar åt höger o vänster framför kamerorna, jag vill inte tänka på vad han gör "när kameran inte rullar" så att säga.. nasty..

Idag när ja kom hem till Johan kröp ja under täcket, sängen var alldeles varm .. Mmmm.
Sen vaknade jag, vi käkade på max vilket var något så fruktansvärt gott.. de var ett tag sedan vilket gjorde d eänna godare.
Vi drog genom skolan en sväng... tog en power nap tills vi vaknade (gillar kellys "status" på FB) och sedan gjorde vi mat, Fläskfilé/kantarell gryta, det var något så sjukt gott, de godaste hittills tror jag! Go us! Mumma! Sen iväg på jobbet.. sååå sitter på SUS igen, jobbar nacht! Klockan e typ fyra så jag slutar på tre timmar.. Såå nu ska jag gå o käka lite frulle innan folket börjar vakna.. blodsocker upp och sedan hem!

Pusskram
//Empo

Wow!

Sitter på jobbet och ska jobba natt, en lugn stund så jag passar på att skriva ner några rader!
Skönt att få jobba lite extra, speciellt såhär innan juletiden, speciellt då vi faktiskt inte får speciellt mycket pengar över julen, eller får vi hela summan nu? vi får väl inte den stora summan i aug? eller? nu minns jag inte redigt, men ifall att... så har jag lite extra kulor på banken så jag klarar mig.

Har planerat in en och annan resa hära nu.
Tänkte åka ner till sthlm i helgen, vilket hade varit superskoj men... jag vet inte om jag har råd då jag ska ner till Matilda nästa helg med mamma, det kostar ju med. Dessutom ska jag hälsa på min karl i Linköping under nyår och min födelsedag... Såå, vi får se. Dessutom... vill jag vill hemavan, de vore askul.
Har pluggat över 2 år på universitetet nu och har inte varit med på någon resa alls, kanske bästa att passa på nu, sista året. Vi får se, biljetterna sälj 26/11.. Måste bestämma mig snart.. Grejen är ju den.. att hemavan är i feb, Johan har en kompis som bjudit oss till telemarken ungefär då, vilekt vi skulle få göra mycket billigare..
What to do?

Jah, Kelly ska jag umgås med, finally, det var alldeles för länge sedan!
Kul ska vi ha, där med basta!

Jah, och på sjukhuset, har jag sett att dem har böljat julpynta! De äääär så myyysigt!
Har haft julekänslor i en månadstid nu, det är dags att julen faktiskt börjar närma sig. Älskar julen, älskar julen!

Aja, back to work!
Song long lovers!
//Emilia - my heart is beating like a jungle drum!


Halloween -09

Tjohoo!
Jah då var halloween över ..har haft en väldans mysig helg, trotts att jag hade tankarna i övertorneå, kan inte komma undan med att jag faktiskt hade velat vara där också, men man kan bara vara på ett ställe... tyvärr, dessutom så är ju min kära syster här och hälsar på.. dessutom bor ju pappa här o mamma är i piteå, så för att mellan fester och ös så vill vi ju hänga med dem också. Kellie, i miss u dock! Min tjej!

Anyway, helgen, blev mycket häng med Johan och hans vänner från Linköping, systerblev lite uttråkad from times to times... men jag har haft det kul och hoppas hon i det stora hela också hade det..
På fredag blev det Stuk med förfest hos Saras kompisar, vi klädde ut oss till Aerobicinstruktörer alá 90-tal =)


Awsome, kändes som att vi stod ut lite ur mängden men jag hade det skit roligt.
Hade känts dumt att lalla såhär i byn eller om vi skulle gå ut i stan, men på stuk där vissa vet att vi är instruktörer på riktigt och då stuk inte är stället som har klädkod, folk kommer som de är oftast , vilket jag tycker är skönt´tillskillnad från stan... =)
Men vi var först hos sara och drog sedan vidare på nya äventyr, innan stuk var vi hos Bodén, buggade loss som aldrig förr, de var faktiskt rikigt roligt och Johan visade sina moves... awsome!
Lördags morgon mådde jag så illa att jag inte kunde röra på mig, faaaan... Men såfort jag fick i mig lite pizza löste det sig och jag kunde ta en powernap =)
Jag och syster drog vidare till all star och käkade burgare och drack en öl, lade lite grund för kommande kvällsaktiviteter...


VI for sedan hem, laddade för kvällen, power napade och fixade till oss lite för att se anständiga ut..
Johan och Bodén kom och hämtade oss till Snygg Lars tror jag vi var? Eller Jörgen? Vet inte vem som bodde där kom jag på nu, men iaf.. där satt vi och myste med lite Rom och Cola och lite vin vid sidan om..
Vi åkte därifrån till all star, Emelie och Sofie hamnade tydligen i en jäkla kul taxi med en manodepressiv karl som ville lätta sitt hjärta om sin sjukdom och dess följder... Eh? =)
Väl på allstar.. awsome, mycket ötåbor , vilket alltid är ett plus...
Jag hade de super mysigt, satt dock mest med Johan, men ja gillar han, what can I do ? (=



Jaaah, nu väntar jag på att matilda ska komma och vi ska käka på Unik, lite senare blir det middag hos pappa och Tina,.. trevligt... =)
Sedan kommer mamma... de ska bli jäkla mysigt det också, min dag blir helt fullbordat bra, att vakna med Johan, hänga med syster och hinna käka gott och ha gott sällskap. I like!

Nej en lång berättelse för en helg som gått skitsnabbt...:S

Hare gött ;)
//Emilia - buisness time

RSS 2.0