holding out for a hero...

...t´ill the end of the night.. bonnie, bonnie ... haha. Om de inte är ös i den låten så vet jag inte vad de är :P Haha

Idag har jag tränat lite Bodystep igen med syster, fan de blir bara jobbigare och jobbigare, sista konditions låten började jag undra har f*n jag ska orka lära ut och peppa alla.. Jag lir ju så jäkla trött själv.. Emilia' s in some deep problem.. Damn.. bara att träna hårdare. JAH!

Pratade med min pappa igår, känns skönt att ha kunnat prata ut med honom och få känna hur jag känner, de sköna med min pappa är att han accepterar de jag tycker och försöker på alla medel ändå få mig att må bra, han lyckas. Jag var glad av att prata med han och vi kunde börja skämta igen, jag saknar honom så att de gör ont.. Men, som jag hört att de skrivs i olika bloggar om mig och mina syskon... Vi mår bra och är jätte glada för både mamma och pappa, att dem är lyckliga på sina håll, sluta lägga er i vårat liv och våra bekymmer, ni gör det inte lättare. Nu känns det bra och jag kan slappna av.. men att folk snackar bakom ryggen på oss om det, det vägrar jag att acceptera, visa lite respekt, Tack! [Punkt]
Grattis pappa och Tina!
(det här kändes skönt)

Idag är det iallfall fest, de är inte vilken fest som helt, de är beach parrrrrty och jag, Syrran och Kel ska klä oss redig somrigt och "beachigt" ;P Sommarn är kort, lika att fira... ellerhur !? ;)

Jaaá, jag har verkligen förskt plugga läkemedelsräkning nu, hoja, jag hoppas verkligen att jag kan koncentrera mig på tentan och göra rätt...  Vill verkligen klara den, så kanske man känner att de inte alls är omöjligt, det borde inte vara det!

Hmn, jaaa!? Vet inte vad jag mer ska säga.. Vill dela med mig av Coldplay texten.. So good so good! ;)

And the hardest apart
Was letting go not taking part
Was the hardest part
And the strangest thing
Was waiting for that bell to ring
It was the strangest start

I could feel it go down
Bittersweet I could taste in my mouth
Silver lining in the clouds
oh And I
I wish that I could work it out

And the hardest part
Was letting go not taking part
You really broke my heart
And I tried to sing
But I couldn't think of anything
And that was the hardest part

I could feel it go down
You left the sweetest taste in my mouth
You're a silver lining the clouds
Oh, and I
Oh, and I
I wonder what its all about

Everything I know is wrong
Everything I do it just comes undone
And everything is torn apart
Oh and thats the hardest part
Thats the hardest part
Yeah, thats the hardest part
Thats the hardest part


Yeah!

Pusskram
//Emilia - Sötlökar är vi allihopa

..so dangerous..

.. oooh bad to the bone, sitter o lyssnar lite på R&B, sweet..

Skolstart närmar sig med stormsteg, fick plötsligt världens ångest, jag måste ju börja plugga.. hoho. Hoppas min lägenhet är i sin ordning, ska iofs inte ens bo kvar där i mer än en månad.. ska ju flytta i hop med systeryster i en tvåa (mot min vilja, vill ha en trea). De kommer nog att bli klockrent..

Sommar är slut.. fasiken vad snabbt det gick, jag och Kell har fått sola solarie för att inte vara allt för bleka.. Haha, men hon vart ju brun efter en solning, jag har knappt fått färg alls.. ser fortfarande ut som en .... Damn :P

Yeah nu har sister också kommit hem från luleå, ska försöka dra igång henne med ett träningspass, stackarn har inte kunnat träna på två veckor pga förkylning.. Såå nu jäklars ;)

Hmn, jaaá, var och lyssnade på när ett par killar var och spelade musik igår, Jonnos bro Henrik Rytiniemi och hans polare från Australien, Ian Peres (som förövrigt är en av de häftigaste människor jag träffat :P), dem var riktigt bra... Sitter och lyssnar på en av låtarna som dem spelade, coldplay - Fix you.. Den är faktiskt något så fruktansvärt bra.. hoff ;)
         En annan låt med coldplay och är också bra (de finns fler men vissa utmärker ju sig helt klart) - Hardest Part.



Nu ska jag gå och kolla om Mija och Syrran har bakat .. haha Mija skulle ha florsocker på kinden men de syns inte..:S damn..:P Nu ska ja iaf ner och äta helt nygräddade amerikanska muffins.. Grrr!! ;)

HAre greit.. (Kelly du missar ngt sjukt gott=S ;P)

//Emilia - Where all the good people go


Kom änglar

Lars Winnerbäck =)

Jaa, mitt sommar vikariat har nu kommit till sitt slut, jagchillar och känner lugnet och försöker njuta av några dagar ledigt. Känns rätt bra. Snart börjar plugget. Har kommit på mig att sakna skolan och livet som student i luleå, ska bli kul att komma tillbaka och träffa brudarna... Självklart saknar jag ju Stil och min Bodystep och alla de härliga...

Aja, sitter hemma, har skickat iväg Lillebror till pappa i luleå klockan halv sju i morse, tyckte att mamma kunde få sova lite så jag tog på mig ansvaret, vaknade halv säss och hade världens panik att Anton missat bussen, men han var helt lugn, kollade på klockan "men syrran... fattar du ingenting, klockan är bara halv sex, gå och sov" .. Haha, bra att någon har koll på läget iaf.
Soet jaevel ;)


Jahap, den senaste tiden har inte bestått av så mycket annat än party och chill med Kell och Jojjisan. Igår kom Mija också hem, hon var tvungen att käka sina knaperstekta köttbullar med gräddsås på Biffen..:P
Sen väntade åter chill i de stora huset...

Nu sitter jag här och tar de allämnt lugnt och funderar på vad jag ska träna idag, är så jäkla less på att vara ute och springa, igår tänkte jag springa 5:an på elljusspåret, när jag sprungit den så tänkte jag att jag kunde lika gärna springa runt byn också.. så de blev en bit iallafall.. undrar om man kanhitta motivation att gå till styrkehallen en stund, de vore inte allt för dumt!?

Thats all for now
//Emilia - In the name of love

RSS 2.0