Helvettes jävla skit

Jag hatar att göra fel, lycka till att sova  nu Emilia Andersson. ÅGREN! Basala missar jag få stor betydelse! Just nu gillar jag inte att vara sjuksköterska... Låt mig hata det en stund.....(jag är för ung för den här skiten, jag är för ung för det här...) Så ni vet så kom ingen till egentlig skada men hur som helst hatar jag att göra fel... Jag vill vara en felfri sjuksköterska! Tack?
Såja, färdig hatat.

Som vanligt under mitt bloggande jobbar jag nacht! Börjar gilla detta och att hålla mig vaken är länge inga problem... =) De bästa knepet (håll i er nu) är att aldrig lägga sig ner. Klarttt!

Jag saknar, precis som min syster skrivit i sitt inlägg, norbotten och tornedalen och alla härliga som tillhör därtill! Familj och goa människor... Blir inte att fira jul hemma, noooo Milla ska jobba hela jul, julaftons kväll, juldag morgon och annandags kväll.. Tråkigt, men HEY cash is fucking king ;)

Mitt i en rätt hård jobbvecka, jobbar 18 h på ett dygn, på fredag så lär vara trött jobbigt bara att hoppa upp sen och jobba på lördag 06:45, ofh. Men efter det kan jag sova ut då jag går på en kväll söndag, de blir bra...:)

December blir förövrigt en bra månad, 4:e december åker vi till Sthlm för träning och julmys (hoppas på riktigt julkänslor då). Där över helgen... Sen är det ju jul såklart, jobba eller ej, Det är JUL! mysigt:)
Sen får jag åke hem..:) än mer mysigt !

Nej nu ska ja avrunda, både här och på jobbet. Har inte tid att sitta här..
Hare gott gött folk;)

SUMPI
//Emilia - watcha waiting for...

RSS 2.0