Tredje bilden...

...Läste minkens blogg (miamariannejaako.blogg.se) och där skrev hon att hon googlat sitt mellan namn och valt den tredje bilden, så kommer hon att se ut när hon blir gammal, såå ja har lite att göra, tänkte " what the heck" kan väl kolla... såå , this is the result..




Mysigt, då vet vi! =P
Hoppas hon inte alltid har den minen, kramp i käken!? =)
BIlderna innan och efter henne var helt andra bilder damit.. snygga smala tjejer typ.. aja, jag tror aif att ja blir lik min mamma =)

Jahap, en fruktansvärt tråkig Torsdag.. Imorgon, kanske fest eller chill hur som helst en fredag med Jojjisan =)
Vi hörs!
Lev och må!
//Emilia  - mölk för livet!

I'm not pop...

Yeah, kom just tillbaka till Luleå. Har varit i Övertorneå och hjälp mor min att leda lite träningar för gymnasieeleverna, de va riktigt roligt. Avslutade de hela med att köra lite funk till Idrott B eleverna, dem var faktiskt duktiga. De va redigt roligt. Man blir alltid imponerad, konstigt nog har man vissa fördommar..
Jag kanske har en och annan fördom för mycket, men vad gör man? är uppvuxen en bit ifrån Civilisationen så.. hehu ;)

Nåja, sitter hemma i läggan nu, ska väl ta o hitta på ngt med Jompe, de finns väl inte allt för mycket att göra en Tisdagkväll i januari såhär, får väl bjussa på kaffe eller nå!?
I morgon blirre iaf skola med Maria och Therese.. Vi skulle gå igenom nå rehab grejjer, ska bli intressant! För ja vet faktiskt inte alls vad vi ska göra, men dem vet säkert.. vilken tur att jag har dem..Hehu ;)

By the way... JAG KLARADE MATTETENTAN! dra mig baklänges alltså.. helt otippat, out of the blue, Har varit cp deppad för ja trodde att jag kuggat, men nej! Hoh! Nu har man som blivit smått motiverad till att fortsätta plugga ändå. Jäkla.. =)

Jah, helgen har varit rätt greit faktiskt. Boysen från Ötå, Simon och Erik A kom till Luleå, så vi drog ut på stuk och hade en jäkla bra kväll. Killarna fick en hel del polare, damit fler polare på en kväll än va ja fått på en o ett halvt år, jäkla bra killar. Haha.. Söndagen for vi till waldorfs, käkade lite och sen flummade vi på, fick famit ont i magen av allt skratt.. Vaddå? ;) Hehu

Nej nej nu ska ja nog vidare..
Should I stay or should I go...
//Emilia - Got to let it go

Dags att sätta igång..

En sammanfattning av vår skönlitterära bok i kursen hälsa och lidande (låter rätt intressant, synd att lärarna alltid lyckas förpesta dessa kurserpå ett eller annat sätt). Boken ska handla om ett sortslidande där man ska få se ur olika perspektiv hur folk runt omkring påverkas av detta. Passar min bok? Jag valde att läsa Tisdagarna med Morris (igen) då jag verkligen gillade den boken, men nu, i skrivande stund, börjar jag fundera om den boken verkligen passade? Men kommer jag att hinna läsa en ny skönlitterär bok och ändå hinna skriva rapporten ( sammanfattningen av boken är självklart endast en introduktion av denna litteratur tentamen). Jag känner mig pressad.

Tillbaka i Luleå, motvilligt erkänner jag att de är dags att slå upp böckerna igen, men var är min motivation?
Jag vill verkligen lära mig mer, men jag har ingen... lust att faktiskt anstränga mig till de... Något måste hända?
En matte tenta kvar att klara av, läkemedelsräkning, inte ens hälften så svårt som gymnasiematten men jag... kommer inte till underfund hur jag ska lära mig att printa ner rätt svar på pappret... Hur ska ja tänka rätt? I praktiken går de jätte bra, jag  vet hur man ska blanda för att få rätt dos, men när jag ska räkna ett tal från pappret vet jag inte hur jag ska göra?
Eftersom att jag inte är en teoretiker (kan de vara därför), utan faktiskt en renodlad praktiker?
Jag  vet, ni tänker "försök föreställa dig hur du gör i praktiken", tro mig, that is done!

Var till Pappa och Tina igår, spelade The Beatles monopoly (inte helt otippat med beatles hos pappa) med Malin, Villi och Anto (Ronja var med på ett hörn tills hon lessna). Jaaa, man kan väl säga att jag vann ;)
Sedan käkade vi pappas kycklingpaj, som är überhärlich gott, sedan var de kaffe och småprat. Riktigt trevlig kväll faktiskt, vilken tur att jag stannade längre än jag först tänkt.
Jag har dock fått för mig att (inte helt oprovcerat) att porsön är luleås farligaste plats för ett tjej att gå ensam på kvällarna.. så jag fråga snällt om Ville ides följa mig en bit på vägen, underbar som han är gjorde han de.. Vilken bror va?

Ska plugga lite idag, matte självklart och om inte annat måste jag springa över till biblan och söka en  ny skönlitterär bok att dyka in i ... Sedan ska jag träna, tror jag, jullatheten sitter kvar ännu, idag är väl sista dagen, trettondagsafton...

Aufwiederzehn!
//Emilia  - Är det någon där?

RSS 2.0