Happy Birtday to Mia, Tia and myself..

Yess, den 28 (also called vänlösa barndagen) ;) fyllde mia jaako 21 år, dagen efter fyllde (fyller fortfarande, kollar på klockan 23:19) fyller jag och Min syster 21 år.. Jah, såå de har dessa dagar har bestått av ävldans mycket ätande och väldigt lite nytta. jag och syster var dock ute och sprang en runda på morgonkvisten, blev av med lite överflödigenergi :)

I morgon drar de ovannämnda tjejern till luleå för att kolla in mellandags rean, vi ska åka tidigt, hänga på låset, gå ienom affärerna och sedan bege oss hem för att slippa den värsta rushen, de är så fruktansvärt jobbigt när de är mycket folk på stan.... tappar tålamodet. 

kan väl försöka sammanfatta julen kort här innan jag börjar bege mig..
Julafton firade jag i luleå hos min pappa och hand fru Tina med min syskon och Tinas barn. Det var en valdans trevlig kväll med god mat, bra julklappar, spel och inte minst ett gott sällskap. Kvällen bara sprang i väg och så fort jag visste av de var jag väldans trött och var halvvägs in i drömmarnas land.. Vaknade upp, tvingade brorsorna att vakna och vi begav oss till Övertorneå för att fira en kort men trevlig jul med mamma innan festen inför juldagsfirandet på hotellet gick av stapeln. Det var en väldans trevlig kväll med dans och trevlig folk och lite väl mycket att dricka... Höll dock hela kvällen med smärre minnesluckor och något illamående dagen efter...
En kul jul kort sagt :) 

Sedan har jag inte gjort mer än varit i villan (hos bro, Jno och Mattias), umgåtts med Mia och Johanna.. Ätit en massa gott och läst (lite).. De som fattades var en filur kallad Kellie! Damit girl, I miss u, men de vet du efter att ha sat de sisådär... 100000 ggr;) tihi

Jah, nu ska ja sova
hare gött gott folk!
//Emilia - The sweetest thing 

...it´s alright with me..

Hey!
Nu har jag tagit jullov, på sätt och vis, nu ska ja inte till skolan längre.. nu får de faktiskt vara helt enkelt.. heh.. eller ska lämna lite papper men sen är de färighaft.. Jepp!



Sitter o lyssnar på eric hutchinsson (fortfarande)
http://www.youtube.com/watch?v=bm5TZX5hz3g

Bra shit..

På lördag är det dags för julkonsert igen, känner mig inte alls lika taggad som senast.. iofs var jag ju i byn förra veckan och folk frågade mig mycket om konserten o då blev de som att de är så nära.. nu känner de knappt att de e dags att ställa sig där i gen, dessutom är ja redigt förkyld.. så de lär inte låta bra alls.. de kmr nog låta helt galet jäkla sjukt.
Om ni vill se bilder från förra veckan så finns de på min bros ansiktsbok.

Igår var jag o körde ett pass i pump och for sedan med evvi till maria, Emily hade redan kommit och hon hade köpt julklapp åt mig, en låta med Juleskum.. ah, så jäkla gulligt..!!! jag älskar verkligen juleskum.. nu har jag en massa..

Senaste partylåten jag hörde som jocke satt o spela i bakgrunden när jag pratade med han..
Geo da silva - I´ll do it like a truck
De kan bli redigt med ös me den låten på ett party.. ojoj =)

Nej nu ska ja strax till stan o lämna tillbaka lite prylar som ja ångrat att jag köpt :P

Pusskram / Ooh like a like it

Spännande

Ey, sitter på vårdcentralen i übertorneå, är på fältstudier och jag har fått göra en massa spännande.
Man lär sig verkligen ngt nytt hela tiden :)
Lägga om sår, ge injektioner, ge sondmat, ta hand om infusioner och blanda dropp.. ja en massa.. härligt.
Fick även julfika idag, mumms, första lussekatten för i år! Jag njöt.. tack landstinget! :)
Synd att de skär ner en massa på vikarier, hade gärna jobbat här nu till jul, men ja får plugga!

Jaaá, i morgon är de julkonsert.. ja o syster ska sjunga tillsammans, har inte hunnit träna ett skit på just den låten, får göra de i kväll.. Min solo låt ska vi avsluta med.. blir spännande ;)
Slade - merry christmas everybody

Jaaá söndag ska ja döma en massa basket o sen ska ja tillbaka till luleå igen!
=)

Pusskräm
//Emilia - It's up to you

Change of subject..

Jah, nu var denna veckas måndag strax över..
Har varit i skolan en (liten) stund, kom sedan hem, luggade på egen hand och sedan så for jag och ledde till body step, sagelins jobbigt måste jag säga, men its over.
I morgon blir de lunchpump med brudarna, ska bli skoj =)

Helgen, jah helgen har varit greit faktiskt :)
Fredag var jag till maria på kvällen, vi drack lite glögg (emily var självklart också med) och så gjorde vi rischoklad, helt sinnes gott, och sen myste vi bara och pratade lite. Smakade hjortron glögg, de va faktiskt gött, de hade jag inte trott.
Lördag var jag först med Maria på stan, de va riktigt kul... vi sprang runt i affärer och drack lite kaffe. Kvällen kom och Maria, Aida, Markus och hans två polare kom förbi, vi knäckte några bärs och innan vi själv förstod de var vi ute o slirade.. hoff.. Vi drog till stuk och öste på som fan.. träffade väldans trevliga människor ;)
Efterkrogen, finns inget som slår källarnas mat, mackor eller vad man ska kalla dem.. skulle kunna äta miljoner av dem mackor vi åt senast.. MUMMA ;)

Jah, söndag var vi o lirade lite (bakis) basket, sen kom mammam förbi med lite finskt bröd och frukt.. trevligt att träffa henne, hon hade med sig Sötville, damn lillebror börjar bli gammal .. var har tiden gått, nyss var han ju Hinne ;)

jah, nu har jag pluggat och tränat, allt e klart och ska borsta tenderna så är de dags för sängen och boston tea party :)

Pusskram
//Emilia - sess

RSS 2.0