Samlar mina tankar....

Hey!

Sitter och kollar när matilda gympar till "eloise".. haha. Hon förbereder nå skolarbete eller liknande...
Har fet tenta period och har en längre paus från plugget på några timmar nu, ska plugga lite nu o sen hänga framför Greys o sen plugga igen. Tufft, tenta på lördag sedan är stormen över för ett tag, iaf.

Jahaps, annars rullar nog allt  på som det ska. På lördag blir det tenta röj och Emilia ska nog vara full och go ;) Haha. De är på kåren och förfest... hmn ja we´ll see helt enkelt, de finns många alternativ så de återstå att se var man hamnar. =)
På stuk är det förfest iallafall och om man vill kan man klä ut sig och temat är "mitt andra jag", kanske ska klä ut mig till syrran då? eller..va? haha, fattar inte, va ska ja då klä ut mig till? Förslag?

Har varit och lett Body step idag, igen.. som vanligt. Men det blir ta g fan bara jobbigare och jobbigare men konstigt nog tar jag mig igenom passet varje gång, så man e redigt nöjd varje gång, gillar känslan fan :P

Hmn yee, saknar tjejerna i Ötå !

Nu vidare!

/ Emilia  - I ett silverland

Dags att uppdatera...

Hey!
Yo, de va som dags kanske (kellie nöjd? ;P) ... Iaf... har varit till Byn (Übertorneå) och där vart det kalas, som vanligt. Förfest hos Anderssons och sedan ut på kievari och för en gångs skull var jag redig! Hade det svin kul hela kvällen och mådde vädli bra på lördag. Åkte tillbax till stan för att leda lite Aerobic och chilla med Maria. En planerad lugn kväll ledde till att vi slutade upp på Stuk bland superhjältar och glada människor :)

På söndag var det en massa träning, hann inte med så himla mycket annat. Tränade btw lite fotboll vilket var riktigt roligt. Nu på söndag är de fotbollsmatch, får se om man kan delta. Titta på den ska jag iallafall göra..

Jahaps. tentor närmar sig, tre feta... har näsan i boken men vet inte hur mycket som egentligen fastnar. Men närmast, jobb. Tredje skiftet ;) Ska jobba som personlig assistent.. so off I go :P

[Ficklampan ska fram! grrr! No place is safe anymore, så jävla synd]

Pusskram
Emilia

RSS 2.0