Like toy soldiers..

...
Yeah, sitter hemma i Övertorneå, har varit här över helgen och ska strax börja röra mig hemåt.
Fredag... spelade lite basket med Ösk tjejerna och stannade sen och lirade med grabbarna, de va redigt roligt faktiskt. Jobbigt, men roligt. Sen rusade jag hem och fixade till mig lite, for sedan till Bro där J&K var..
Das Party var igång, de var sjukt roligtm, jag, Bro, JOhanna och Kellie ägde hela huset, fan va sweet det var.
Sen väntade Kievari, som du var kom Sakke förbi med sin fetbil (Johanna ;P) och han körde oss till K! :)
Var kul o träffa honom igen, även om de var ett jävla tjat om vem som skulle ringa vem ! Haha Ioaf så for vi hem, LökenLöpare var också funnen då, jag och johanna var nog världens jobbigaste tjejer under hemresan;)

Jea, vaknade på lördag, mådde sviiin bra, ja och jojjisan drog o käkade pizza sedan försökte jag plugga vilekt inte gick vidare då jag slocknade :) Har iaf gått igenom större delen av Utvecklingspsykologin!
Men de finns mycket kvar att göra. Hoff*

Nåja, ska strax röra mig hem och leda ett Pump pass..
Ska bli kul !

Pusskram
//Emilia - De blir aldrig som man tror

Reklam

damn de har tagit bort den bästa delen av reklamen från OKQ8 reklamen "vad ska ja göra Jimmy"...

Yeah, nu har jag sattit igång att plugga ordentligt, eller iaf så försöker jag vistats i skolan så mycket som möjligt, höjdpunkterna är ju lätt vårt fika..:) Haha, men jag får som inte in något och  jag förstår verkligen inte Onkologin, why !? :S damit.. läser och läser tycker jag men... ohf* gillar inte att vara trög fan!

I morgon är det begravning, jag tänker på dig!!!

Jao, sitter och väntar på att klockan ska bli nio så ska ja ta och röra mig mot stan, ska till Gustav, ofcourse ;)
I morgon blir det att hänga på skolan, kanske dra på en afterschool och sen ska ja på stan med jojjisan och fika o så. No party this weekend =)
Tänkte dock fara till byn men de får kanske bli nästa helg, jag saknar mamma :)

I helgen har iaf jag haft skit kul, fredag var jag ut på Cleo med Jojjisan och Madso. Var på förfest hos Ötå killarna, vilket var svin skoj, jag och Nyberg öste gamlagodingar som aldrig förr. Sen utgång där tjejerna plötligt försvann!? Käkade pizza och däckade, whats up with that ? ;) Haha, nej men lördag kom bro och Milla hit, vi drog ut på STUK och där var de tamejfan lika kul =) Däckade i sängen hemma, glömde hamburgaren på spisen, Aida och Matilda åt upp den då dem kom hem..
Var dålig fram till Tisdag, usch.. därav varför jag känner att det är dags att ta de lugnt.

Haha jag och Gustav kollade på Love Guru i veckan, den var redigt bra...You´ll like it om ni gillar Austin Powers, jag med min helt oförklargia humor som är lagomt sjuk gillade den grymt mycke! Watch it :)

Yeah! Miss you Kellie och Mija!!

Pusskram
//Emilia - Livet har verkligen sina ned och upp gångar!

You´re my angel..

Jag och syrran teamade idag på Body Pumpen, kändes bäst så när vi körde det "nya" passet första gången. Självklart så tjorvade jag lite på vissa ställen, men ja tror att i de stora hela gick rätt bra faktiskt. Haha, bicepslåten, den som ja sa att ja faktiskt kunde,, fuckade jag totalt på i slutet. Hur coolt e de? Nja! Iaf.

I går var jag och Johanna o kollade basket, var trevligt faktiskt men de känns helt wierd att Christoffer Ryan spelar i plannja nu, hoja. Man börjar bli gammal. Vad händer med mig?
Jao, sen gick vi fikade på Roasters, rätt mysigt de med. Ett jälla bra fik de där.

Jag måste verkligen lära mig att hålla reda på mina nycklar, ärligt. Har just hittat mina nycklar som jag haft borta jätte länge, men lyckades i all min stress glömma att dra ur dem ur dörren när ja sprang till skolan o när ja kom tillbaka satt inte nycklarna kvar. FUCK! men en snäll kille, the boy next door, kom med dem lite senare, hoff! Det finns hopp om människan och den goda viljan ändå =) Lovely!

Jahaps.. nu blir de väl inte mycket mer. Klockan är sängdags, är väl bara att lyda. Lite te o skorpor o sen Zzova =)
Pusskram
//Emilia -  Is this the way its ment to be?


RSS 2.0