tanssi pienen tanssin

...hehu! Sitter  och lyssnar på finsk rock, har konsigt nog fastnat lite för det.. rötterna..:P

Jahap, i helgen var det matildas examens fest, banketten. Såg framemot god mat och trevligt sällskap. De först nämnda dök aldrig upp men kompenserades av väldans trevlig fest och trevliga människor. har nog aldrig någonsin haft så kul som jag hade i lördags.. ! Maten tog dock slut innan alla fått maten såå.. vi fick nöja oss med pannbiff, inge äcklig med de, men på en bankett? Hehu! Nåja kul hade jag!

Nästa helg, antingen åker jag och Gustav till Umeå igen, eller så åker jag till Övertorneå.. tror nog inte att jag stannar i Luleå med andra ord.. nå bra planer för en helg i luleå? Keep in touch vet jag!

Hmn, jaaa, snart börjar sommararbetet... de ser jag verkligen framemot. De som också är vikarier verkar vara super trevliga, såå de blir najs.. =)

Seen, helgen efter de ( se, emilia har någon sorts framförhållning) ;P ska vi åka ner med syster yster till Charlottenberg, för hon ska ju faktiskt lämna mig för att hon fått jobb där.... ett halvårs vikariat.. Grattis syster, I knew you would make it! =) MEn jag kommer helt klart att sakna henne :S Buh!
Och helgen efter det, så är de fest i Ötå.. Balen vettja, fan va kul de ska bli =) Ojojoj ;)

Nej nu ska ja till skolan, de är nice i bibblan nu när de är så lugnt, alla böcker är tillgängliga.. =)
Pusskram

//Emilia - Nothing else I can say...

RSS 2.0