when the going gets togh, the tough...

...gets going.
Svåra tider i livet får oss verkligen att uppskatta de bra... Synd att de som har de bra inte tar vara på de...
Är så arg...vet inte va ja ska göra, blir så ledsen när jag ser hur du behandlat henne. Skit.

Well sitter på jobbet (som vanligt!? ) Das stafettläkare här, grr mjau! ;)
(nej jag är inte besatt ;P)
Helgen... vad ska ja berätta om helgen.. Lördag, Johanna och mamma födelsedag. Vi skulle till torneå, men resan blev längre än så mina kära vänner... Oulu... vi skulle alltså till Oulu för att ta in på en hotell för att se om H&M var öppet på söndag... de fick vi inte veta. Inget hotell hade plats för oss så vi fick styra vår kosa back where we came from..  Såå, vi sova hela vägen hem.. Och på söndag kände jag en stark känsla av att vilja kräkas och ångest och inte på tal om huvudvärken, detta var ett resultat av att jag inte hade fått min dos av äcklig fyllemat som jag alltid trycker i mig.. :s lika bra tror jag.

Nåja, nu e jag på jobbet, jobbar som en redig människa och festande ser inte ut att återkomma inom snart framtid, det kan jag lova. Nu har jag två veckor arbete och sen börjar pluggande till omtenta... Jah!

Kollade en aivan värdelös film igår.. Sweeney Todd. OMG! Do nott watch it, såvida ni inte gillar musikaler...(!?)

//Emilia - Efter regn kommer solsken

In love with a stranger

haha, tror fan jag är det...
Jag var till Haparanda med mamma, johanna (båda fyller/har fyllt år), Yuppie och Milla. Bonnie Tyler var ju dit så de var som ett självklart val att följa med, dock som enda nykter, Nångång måste det ju vara jag!? ;)

Ganska snabbt efter att mamma och Johanna fått i sig en snaps och lyckats blivit bjudna på varsinn cider av en random kille (gubbe) så skulle BT börja spela. Vi hade dock ingen bra plats att stå på för att se henne så mamma startade sin färd rakt genom folk massa så att vi nästan stod längst fram.  Brevid oss stod de en massa fulla och glada killar som tydligen gillade Bonnie, iofs hade hon råkat traska in på hotellets bastu då killarna suttit där sprittsprångande nakna,  I think they liked it ;)
Dem levde iaf om och frågade om jag ville sitta på deras axlar, tackade dock artigt nej och gick framåt lite för att slippa dem :P Hamnade framför en trevlig karl som var stor som en nallebjörn med ögon precis som en också. Sådär härligt bruna med glimten i ögat (han tävlade tydligen i wrestling!?) han såg att ja o morsan var ... mamma o dotter o kommenterade de o gav mig vääärsta söta blicken (emilia smälte) sen bjöd han upp mig och vi dansade till bla it´s a heartake". Till näst sista låten kom de en lång jävel och ställde sig rakt framför mig, hade jag varit onykter hadejag säkert knuffat undan han men så var ju inte fallet så jag stod där snällt och stirrade rakt in i hans bakhuvud. Nallebjörnen (dont know his name) såg detta och drog mig framför honom och höll om mig de två sista låtarna. Haha, sen när det var över ville han ha en puss på kinden vilket jag tyckte att jag kunde bjuda på, han lurade mig... de blev en puss på munnen, my bad ;). Sedan gick hela kvällen ut att komma på vad de va han sa att han hette!? Minns fan inte de, nåja.. I'm in love with a stranger! ;)

Vilken roman, oh dog..

Nåja, Torsdag och fredag spenderade jag i lewleå med syrran, kollade Bio.. Hancock, Den va bra måste jag säga! Första minuterna tänkte jag typ "va e de här för skit" men.. den va reeeedigt bra :) I loved it!
Onsdan var jag, Matilda, Micke, Dani och Erika ut på färgan, en massa folk, en massa alkohol och som ni ser ett trevligt sällskap gjorde kvällen perfekt om man bortser att jag varit lite arg(!?) och sen har jag blivit arg på syrran då vi skulle gå hem och jag trodde mig veta den bästa vägen (vilket inte alls stämde) och ville gå min väg, när syrran började gå sin väg skrek jag bara att jag hatade henne och gick min egna väg. Jag var hemma efter ca 3 timmar.. färden kan ha kortats med ca 2 h om jag gått me syster (hatar att ha fel) ;S

Nåja, Johanna och Mamma fyller år idag!! Grattis till er! ;)

Yeah, ett av mina läääängsta inlägg.. men whateva ;)

//Emilia - faster than the speed of light

Sex...

..., en lugn tisdags kväll som , precis som alla andra, också snart når sin ände.. Iofs är det kanske inte såå sent vilket jag önskar att det hade varit, de är ju trots allt så att kl 2300 börjar Sex and the city.. Jag har ärligt talat inte tyckt att programmet var speciellt bra, men nu har jag fastnat


Jag diggar konstigt nog Miranda en hel del, hon är som så rak o ärlig... Iofs e alla sköna på sitt sätt!?

Jahaps, i morgon blir det att åka till lewleå, träffa alla goda människor som jag saknar. Ska bo hos my girl Mia (maria) och vi ska hitta på ngt svin skoj :) Träffa evvi kanske!?

Lördag fyller mamma och johanna år.. I0 wont forget it this time, I promise. Glömde johannas fördelsedag förra året men i år fyller hon trotts allt 20, vare sig hon vill de eller inte ;)

Mjo, en stafettläkare som just nu jobbar på akuten.. check him out. Han ser väldigt bra ut, dessutom är han (som tidigare nämnt, läkare, grrr maju. ;)

Mj, jag sitter och pluggar läkemedelsräkning...whats up with that? Nåja. Har man inget bättre för sig och faktiskt är en student så måste man väl, annars ligger de o gnager i bakhuvudet (skulle de göra de skulle ja ha ett rätt ihåligt huvud just nu) :P
Skaaa dra vidare... jobba lite, plugga lite och sedan styra min kosa hemåt ;)

Puskram
//Emilia - I see what you are doing

hard work work

Jaaá, sitter på jobbet och jäser. Få patienter och de kan dessutom göra de mesta själv så dem behöver knappt mig. Såå nu sitter jag här, efter att ha städat hela köket (förra arbetspasset städade jag igenom hela sköljrummet). Trodde de skulle ta mer tid, men ack o ve... jag sitter här ändå. Såå jag började läsa lite bloggar och såg att Mija har en lista, jag har ingen lista så jag tänkte att jag kanske måste sno den utav henne!? (orkar någon överhuvudtaget egentligen ens läsa dem !? ) :P Nåja, ja fördriver tid..:P

För 10 år sedan
1.) Hur gammal var du? 10
2.) Var gick du i skola? "övertorneå centralskola
3 ) Var jobbade du? to young for work men vek säkert någon pizza kartong på lövis :P
4 ) Var levde/bodde du? i übertorneå with my ma and pha and the others
5.) Var brukade du hålla hus? i skolan, på sporthallen, badhuset eller hos någon rolig människa
6.) Bar du glasögon? Nopes
7.) Vem var din bästa vän?  jag skulle gissa på Anna Juntti, Nadja och Syrran
8.) Hur många tatueringar hade du? måste svara som Mija, någon gnuggis här o där 
9.) Hur många piercingar hade du? Zero
10) Vilken bil körde du? körde väl barbie Kens snygga cab
11.) Hade du varit på ett riktigt party? absolut, iofs var jag oftast the host, eller inte.
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Aldrig, De va jag som bestämde spelreglerna
För 5 år sedan
1.) Hur gammal var du? 15
2.) Var gick du i skola? Högstadie se ovan, gymnasiet på gränsälvsgymnasiet?
3.) Var arbetade du? Lövbiten i Övertorneå
4.) Vart bodde du? Still with my parents
5.) Var brukade du hänga? Frippes, hemma (toffe) eller hos någon rolig
6.) Använde du glasögon? nopes
7.) Vem var din bästa vän? Ida Savilahti och Syrran
9.) Hur många tatueringar hade du? 0
10.) Hur många piercingar hade du? Ingen
11.) Vad för bil körde du? 3 years left
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Arå, to many times, vet inte när jag slutade styra!? ;)

För 2 år sedan
1.) Hur gammal var du? 18
2.) Var gick du i skola? gränsälvsgymnasiet
3.) Var jobbade du? Personlig assistent och Lövbiten?
4.) Var bodde du? Übertorneå in the same house
5.) Var brukade du hänga? Skolan, hemma, jobbet och sporthallen
6.) Använde du glasögon? No
7.) Vem var din bästa vän? Hard to say, Ida och syrran
8.) Hur många tatueringar? 0
9.) Hur många piercings hade du? 0
10.) Vilken bil körde du? Peugot
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Hmn, arå!?
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? Svårt att säga, gjorde nog allt förutom att gifta mig sku ja tro!?


Idag
1.) Hur gammal är du? 20
2.) Var går du i skola? Luleå tekniska universitet
3.) Var arbetar du? Ötå Vårdcentraln
4.) Var bor du? I Luleå (på sommarn i Ötå)
5.) Använder du glasögon?No
6.) Var brukar du hänga? Jobbet, sporthallen och runt lite varstanns
7.) Talar du med dina gamla vänner? Hmn, ja de flesta av dem
8.) Hur många piercings har du? 0
9.) Hur många tatueringar? En på vänster skuldra
10.)Vad har du för bil? Ingen
11.)Har ditt hjärta krossats? Hmn, krossats? Nej!
12.)Singel/upptagen/gift/dejtande? hmn, hard to say, singel som dejtar!? ;)

Mija, den var fan bara jobbig


how to not worry

Sitter på jobbet igen, skönt med vardag måste jag säga. Men nu vill jag att uret ska bli 1500 och att jag ska få gå hem. Ska ut och träna och sen får jag se vad som händer, You never know ;)

I morgon är jag iaf ledig. Blir nog att lalla omkring med Kellie och Johanna, jag önskar att Mija med kunde vara här. I miss her...

Well igår var det jobb som vanligt, sen for jag till Folkhögskolan och grillade med kellie, Waara, johan, Pablo, Jnos storebro och en till från Australien. De va trevligt, men ja fick inte min överraskning,damn ;)

Njaa, jag slutar på en timme, så jag ska sluta Lalla...

Trrrr... bye bye
//Emilia - Please tell me everything is alright

Whats up with that?

Hoff, sitter på jobbet och väntar på att klockan ska närma sig 1600, då är de dags för middag.
Det är rätt lugnt här men pga att vi har jour så vet man aldrig, de kan bli spännande...eller inte!? ;)

I torsdags... var ut på lövbiten med Johanna och Kelly, det var redigt roligt och galet. Trotts att vi skrattat åt Mmjs sk Ho-dance på förfesten så stod jag och kelly till slut på dansgolvet och utförde Mmjs dans. Why? haha nåja de är väl ungefär så de brukar bli, I guess. Inget fel med Mmjs Ho-dance, när hon gör den.. men vi ska nog undvika den för vi hade fan inte samma inlevelse som mmj har ;) (skämt åt sidan)

I går, fredag, var vi ut på hotellet. Jag började jobba först halv två idag så jag tänkte att det går bra att gå ut o känna pulsen i övertorneå. Det var redigt roligt de me, satt hos min bro och hade de trevligt, alla va väldans högljudda... sen for jag och micke ut och gled när alla andra for till hotellet, vi trottsar majoriteten och har inte köpt förköp.. de är lite för tidigt att gå ut före halv elva!? whats up with that?
well, vi gick  in och där fanns de en massa trevliga människor och man vill ju självklart prata med alla :P de tog ett tag att ta sig in på riktigt.

Hmn, ja nu sitter jag hära... hoppas att de är såpass lugnt att jag kommer hem tidigt och att


what is love grrrr

tjääna
nu e de marknads tider.. kelly kelly kelly....

jävla va de knackar


johanna ska jobba jobba joooooooooooobba

madde e på gggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... längtar til i moooooorn.....-....


Emilia ska jobba sju i mooooorn wooooooooooooooooowwwwoooooooooooo

hond3en katt3n glass3n... hond3en katt3n glass3n....hond3en katt3n glass3n
vilka får inte gå in på systemet
hond3en kelly johanna ...hond3en kelly johanna... hond3en kelly johanna

vilka måste laaaaanga black toooowerrrrr
Madd3 empo madd3 empo madd3 empo

fock off vi drar till peru

RSS 2.0