nu är julen över...

och fullfart mot nyår och 2011, sjukt!
Har fått fira större delen av min julafton på Universitets sjukhuset. Men jag måste säga att det varit behagligt, lugnt och vi som jobbade skramlde ihop lite från julbordet och satt och myste här med god mat och gott sällskap. Det var gött det. Så har kunnat blanda nytta med nöja denna helg.
Fick ju faktiskt julklappar och julmys efter jobbet med Johans familj vilket jag tykte var jättetrevligt, så min  jul har faktiskt varit en mycket bra jul, mycket tackvare familjen tillmar/samuelsson - tack till er! :)

Nu sitter jag och är helt ivrig, imorgon fick jag ledigt då det är lugnt på avdelningen (för en gång skull - peppar peppar), så jag ovh Johan kan ta oss till sthlm när vi vill och slippa stressa i traffiken. Nice!

fick ett par sjukt fina skor av johan i julklapp förresten - ett par som jag suktat efter sen vi flyttade ner till linkan och nu är dem MINA! vilken kille!
Dessutom så ska vi gå på melodifestivalen i februari med några vänner, mingel, middag, musik och party stod på schemat...  perfekt kväll!

Jao- annars då? :) Jag längtar hem till min lilla pappa som är lite krasslig just nu..
och hem till mamma och huset och mina syskon, GAH vad kul de ska bli med familjen(erna)! :)

Tiden går sakta när man inte har ngt att göra.. puh!
Frohe Weinachten und glükliches neues Jahr.
//Emilia


Den värsta..

sjukan är över, tack... nu har magsjukan äntligen gått över ich jag mår rätt mycket bättre. Kan dock inte undkomma från att man är liiite sliten av allt springande mellan soffan/sängen och toaletten... lite träningsverk i magen till och med... hoho. Försöker pimpla vatten nu som bara den...
Men måste vänta 48 timmar från sista symtom, alltså kan jag ej gå och jobba idag.. de känns lite halv bra gför fysiskt hade jag nog klarat det men att sprida bakterier är väl något man ska unvika på ett jobb som jag har, eller egentligen på vilket jobb/stället som helst.

Trinchy Stryder - kan inte lessna inte på någon av låtarna på hans playlist på spotify..

The Network - en mycket bra film. Jag och Johan satt båda som helt fötrollade genom hela filmen, och efteråt funderar jag hela tiden kring filmen. Jag menar, visst lyckades han att få igång ett sjukt stor network som över mmiljoner använder. Som till och med har förändrat världens sätt att leva, "jag facebookar" är lika vedertaget som att "googla". Dessutom är många människor ständigt uppkopplade för att j'mt vara kontaktbara, uppdatera sig om de senaste och  uppdatera världen om vad som händer i sin egna värld. Men jag kan inte sluta fundera kring att trots att han blev den yngte biljonären så hade han ingen annan.... kan var ensam, alla hans vänner svek honom och flickvännen gjorde ju slut... filmen var iofs modifierad men... det är ju den jag sett såå...
Men hur som helst, bra tempo i filmen. Man kan inte vända sig bort liksom utan att undra vad man missat för gött... Han hade grymt speciell karaktär.. bra film!

10 dagar - kvar innan jag får åka hem, tar självklart med mig min karl...
ska fira julafton hemma i byn den 29:e, så det blir två flugor i en smäll i och med att jag och min bästaste och endaste själsfrände fyller år :) Ser mycket framemot att träffa familjen andersson/malkamäki/björk. Innan detta ska jag till pappa och mysa lite. Ska bli väldigt trevligt, saknar även dem otroligt mycket...
det är detta jag känner är jobbigt... ska man gå igenom livet och Alltid sakna någon? puh.. jag blir matt!

Nåja nu ska ja vidare i julmyset/stöket

Pusskram
/Millan - good things comes for those who wait!

cooler coloure...

Sitter och småsjunger för mig själv...
Det häjnder mig alltid (läs ofta), en rad från en låt surrar runt runt runt runt.. samma eviga sak Snacka om att förstöra en bra låt, som det oftast är då.

Jag har nu börat kampen att sluta med nezeril och otrivin. Mitt beroende har varat alldeles för länge och av Annelies samtal påväg hem från sthlm taggade mig att faktiskt försöka, denna gång, på riktigt.
Såååå, svaga jag, bytte ut min vapendragare Nezeril till Renässans plus.
Bara koksalt. Istället för att använda nezeril som har en avsvällande effekt men även en "rebound" effekt som sedan gör  mina slemhinnor ännu mer täppta så ska denna nässpray endast dra ut vätskan ur mina slemhinnor och på så sätt verka avsällande. (I Know tråkig info) men viktig för mig som faktiskt är väldigt (läs väldigt) beroende av nässpray. Jag måste, bara måste andas med näsan, ngt annat är ej att tänka på . NO!

I helgen vad jag till Stockholm...
Med min syster yster och vi (som vanligt) tränade, det var release på Body Step och Body Pump. Jag är helt såld på det nya Pump passet, ni som ej testat, detta är tiden för er att göra det. Iofs var den hemsk, på de sätt att det gjorde ont ont ont, AJ! Meeeen, som jag alltid säger "when your body screams, tell it to shut up" ;)
Jao, en awsome helg med min lillasyster, vi kirrade tillome julklappar. Nu är min julhysteri över, alla julklappar inhandlade - nästan.

På tal om jul så har jag fruktansvärt hemlängtan! Jag vill hem hem hem!

En sak till Mamma har fått jobb i Märsta, så nu kommer det inte bo en enda andersson kvar i Övertorneå... se på fan ;) Kul att få mamma lite närmare.. nu när jag (vi) planerar en massa kul :)

Jah!
Det var allt för mig, hoppas ni hare gött !
Puss
//millan

RSS 2.0