Sing sing sing sing...

Yess, kan inte få ur den låten ur huvudet, speedstep i BodyStep 81, fantastisk.
Körde passet iförrgår, annelie hade lite utvärdering, blir spännande att höra och få lite tips och så. Inte det bästa passet jag kört, koreografimässigt sett... men annars var jag rätt nöjd :)

Yeah, annars, jobbar helg. HAr nästa helg också att beta av, sen en ledig helg. Finally.

Var hem en sväng förra veckan, otrligt skönt att få komma hem och träffa och vara med familjen, men jag kan inte låta bli (som ingen annan heller troligen kan) sluta vara orolig för lillebror! Ah dessa småsyskon, att jag måste hålla reda på dem, tror ibland att det endast är mig det är ordning på, HEH ;)

Just det, jag provade Proavtive solutions... Funkade INTE BRA! Yeah mina finnar minskade en aning, men vad var de för prickar jag fick på pannan? Pricka som kliade som fääään, många var dem och fula :S NOT good! Så har lagt ned Proactive, synd att finnarna också fattade det, för nu ser jag ut som ett kraterface igen, Hurra! eller kanske inte :S




Jah! Lunchtime och inte länge kvar tills jag slutar för denna lördag :)
Awsome!

Pusskram/ Millan =)


Härliga tider...

Yess, nu sitter jag på jobbet. Har nyss varit och fräschat till mitt hår lite, har nog hittat min frisör nu. Äntligen! Det tar tid att hitta någon man litar på och som troligeb vet vad man tycker om. Viktigt!

I helgen, ja då kommer systeryster och Johans vän Seb skulle nog också dyka upp. De ska bli riktigt trevligt! Det var sjukt roligt då vi var till Arvika senast, sååå dett ska toppas, såklart. Vi måste bara hitta på något kul att göra, några tips anyone vad man kan göra i linkan mer än att festa?  (och bowla)

Yeah, vad mer ska ja säga? Har börjat komma igång med träningen, kan man säga. Känns bra att äntligen få känna att jag verklige orkar ge allt, om inte lite mer unde rmina body step och spinning pass. Underbart! Nu ska ja bara försöka övertyga deltagarna om att det är värt att komma på mina pass. Nästa datum inom träning är 30/10 - inspirationsdag. Då ska vi även kalasa lite, kul! =)

På tal om kul, så ska ja jobba hela julen... damit. Men har försökt lägga ledigt under mellandagarna och nyår och några dagar efter :) Hoppas verkligen jag kan få igenom detta =)

Näe, har inget mer intressant going on right now....
Vi hörs =)

Kraaam
/Emilia

RSS 2.0