Hej då Linköping, Hej Luleå!

yess, har rätt nyligen lämnat Linkan  på min väg till Norrland en sväng. en kort sväng I know, men what to do när man har hemlängtan liksom? Ah! Mamma jag saknar dej!
Självklart saknar ja även pappa. Men byn, de e något speciellt med byn! =)

Ska hinna träffa Mary och Elin, dra en morgon prommis. De ska bli riktigt kul, imorgon imorgon, de e inte länge kvar.
Tänk så lätt man kan resa från söder till norr, någon timme bara, har till och med hunnit jobba idag. Börjar bli helt vanligt de där med att assistera på lumbalpunktioner och crista punktioner, men måste medge att ja älskar att vara med på dem. Vill mera, mera... =) Tycker faktiskt att det är riktigt kul att vara med att söva barnen, hålla koll på sömndjupet och puls etc etc... awsome! ;) Mest kul äre när man själv söver dem, Yeah! ;)

Jahaps...
Super Saturday, så jäkla sweet, fick veta att Wc betalar för mig. Slipper lägga ut 2000 själv för att träna en lördag liksom. De kändes lite surt faktiskt ;P
Vilka kommer? =)

Underbart väder som jag lämnar bakom mig i linkan! Saknar redan min älskade karl, Joe, du e de bästa BÄSTA BÄSTA jag vet! Snart ett år ihop, jag hoppas på många fler -  du o ja! =) Wani + wani! =)

//Emilia - see you when I get there

Se där...

Jag kommer alltså att få semester detta år, betald semester, för första gången i heeela mitt (rätt korta hittills) liv. Känns awsome.
Funderar då på att åka upp till luleå och kanske övertorneå en sväng för atg ge alla de underbara en stor kram. Har faktiskt hemlängtan.
Saknar alla i min familj, väldigt mycket. Tråkigt dock att behöba åka utan Johan, men han finns ju kvar då jag kommer tillbaka.

SUPER SATURDAY 4/9
Så jälla nice det kommer att bli. Förra året var skit skoj med Mattan och Monica, nu blirre att ta mig dit själv men självklart e ju systeryster där också, och några från Stil hoppas jag! :)

tråkigt väder är det här. säkerligen mycket bättre i norrbotten, skolen lääär skina. iaf när ja kommer upp hoppes jag!

Jah, idag har jag tränat lite på förmiddagen och gick sedan och åt lunch med Johanna, trevligt. Seen hela vägen hit till jobbet, rätt lugnt och fint hära. Imorgon lär bli en lite hetsigare dag, men då går väl tiden snabbt ;)

Nästa helg är det Kräftskiva, min första ever faktiskt och jag åt kräftor för första gången förra veckan. Var tvungen att testa så jag inte spyr.
Kräftskivan är i Östhammar, vi samlas, en hel drös med folk och dra till enordentlig Käftskiva. TAGGA TAGGA! ;)

Nu vidare till jobbet. Endast 2 h och 30 min kvar.

Pusskram
/emilia

Me and my baby...

Jäpp, Lördag idag och vi ska ut och äta middag med Johans föräldrar och storebror, det är Johans s.k examensmiddag, ska bli riktigt trevligt :)
Här e vi nu...

Yepp, ska strax iväg... trevligt ska det bli.

Får se om vi går ut och tar pulsen på Linköping, det är ju stadsfest trottsallt. Kanske får med oss storebror Tillmar... We´ll se.. =)
Hoppas ni får en trevlig lördagkväll, de ska ja :)

Pusskram
//Emilia

What the fuck ?

Hur kunde jag missa?
Har laddat för att köra body pump idag, leda självklart. Ställt mig in på 19.05.
Kl 17 35 ringer telefonen, emilia var är du?
JAg skulle ha hållt passet 17.05... Passet inställt. Gissa om jag känner mig värdelös... Såna här tider vill man ju inte ens gå tillbaka..:S
"bered dig på världens utskällning" sa Carro... Mmm känns bra
FUCK!

/emilia

Ett nytt symtom..

Japp,mitt liv som hypokondriker fortsätter ;P
I natt skulle jag försöka sova då jag skulle upp tidigt,börjademed att ja upplevde ett tryck i ögonen, gjorde det omöjligt att slappna av och somna... tog ca10 minuter (!)att somna. Jag som annars sover innan jag ens landat med huvudeti kudden.
Senare på natten vaknar jag av att jag har ett obehgligt tryck i bröstkorgen...  tänker inte destomer på det och lägger mig till rätta. På morgonen finns den känslan kvar, plus att jag känner samma sak även vid skulderbladet, och ni kan ju gissa vad som snurrade i mitt huvud - hjärtinfarkt. Jag var dock snabbt i kapp mina tankar och lugnade ner mig med att tänka att jag faktiskt är en aktiv 22 åring utan några hjärtproblem. "men tänk om man ska ta ett trop-t ändå" hann jag tänka för mig själv.


Nej! nu får det vara nog.  Om inte annat så är jag i tryggt förvar då jag faktiskt jobbar på sjukan... ;P

Kort uppdate!

Pusskram

Quiz...

typiskt att jag ska jobba torsdagnatt, natten då linköping lever. Jag, Johan, Sofie, Emelie, Björn, Stina och Oskar gick till NH inne i stan idag för att spela quiz... Idag skulle quizet handla om Alkohol, då tänker man först " Ja, detta borde jag ju kunna" men när frågorna som "vad hette boken som höll reda på hur mycket alkohol var och drack? "Tydligen : Motbok
"Vad heter systembolagets dotterbolag, som även arbetar för att förbättra och förminska alkoholintaget" No Idea! Är det jag som är oallmänbildad- ska man kunna det? Jagmena har du hört talas om dotterbolag till bolaget?
Yeye, sen var det en massa låtar. Jag var lagomt kaxig innan låtarna, trodde mig veta mycket om musik, ack så fel! :s
Well, dags att börja lyssna mer på musik... olika sorters musik. Det pinsamma var dock att jag inte kom på vilka som först skrivit wichy in the jar... my bad!

yeah! Planer planer.. om två veckor åker vi med ett gäng till östhammar, ska bo i Sebs stuga och ha kräftskiva och mysa.. Ska bli wunderbar! Föhoppningsvis får jag med även systeryster. Hade varit trevligt.

Det är väl de som händer i mitt liv just nu. Har faktiskt hemlängtan, men får väl stå ut med det ett tag till. Planerar dock på att åka norröver här om några veckor, mellan mina schema perioder. Kanske haffa en nollefest? Hade varit skoj, någon där uppe som e sugen på att haka kanske? =)

Fortsätta jobbet nurå... bara 7 h och 30 minuter kvar ;P
Hehu

Pusskram
//Emilia - Ååååååååh sopa!


Nattinatti

.. jäpp, another night at work. Kom till avdelningen och fick veta att det är kris på folk och att jag jobbar helt jäkla ensam på min avdelning, de var ju bra, en helt ny sjuksköterska all alone på en avdelning mitt i natten?
Njaa! Eller iofs, det finns ju såklart jourläkare att ringa, andra sjuksköterskor på närliggande eller anslutande avdelningar, men jag har ensamt ansvar... över barnen.. Ofh!
Klockan börjar dock närma sig fem, eller iofs just passerat fyra. Brukar uppleva att klockan går lite snabbare efter 05.00. I natt har jag varit sjuuuukt trött. 2 kvar to go.

Yeah, nu har jag fått Bodystep och spinning på schema på Wc, awsome! :) Mycket bättre än jag trott, trodde att jag bara skulle köra pump, vilket jag nu endast ska vikariera på, men känns bra! kul kul kul!

Min syster e i stan också, så jag har en awsome helg med massa jobb och en massa skoj! =) Nu vill jag iofs bara hem och sova...
Kom just på att jag låst in mitt passerkort in i lkm-rummet... kommer inte in dit då.. hur ska ja lösa detta?
Jah, iväg och fixa, hare gött såhär mitt i natten folks! =)

Pusskram
/Emilia - you you you you you, I got you.

RSS 2.0