Feels like home to me...

Sitter jobbet, vart inringd för att jobba natt. Första gången jag jobbar natt på Ortopeden, hittills har det gått bra, bara två timmar kvar att arbetspasset. Sen åka hem, lyxigt, får åka me Jesper, han hade kirra kärra till i kväll sååå, slipper ta bussen. Klart värt.
Jah!
Vad är det som händer, jag har just gjort min omtenta, kändes som att den gick bra faktiskt. Men sedan får vi se. Har även hängt lite med Linttu minttu ( linn) john och jesper. Varit redigt kul. Aida såg jag sittandes under en mörk brun keps under omtentan, fick glo på henne ett tag för att hon skulle känna att hon var iakttagen, tillslut fick hon syn på mig. ;P

Yeah, vad ska man säga, allt rullar på som vanligt, eller mera som ovanligt!? Vet inte, småvilse i pannkakan. Ska bli skönt med skolan igen, känns tråkigt med bara ett år kvar dock. Men men!

Nu göra sista kontrollerna innan förmiddagsfolket kommer.

Pusskram
Emilia - You just can´t keep a promise, can you?

Höst...

Yeee, hösten har redan tagit sin fart och snart är även terminen igång. Känns faktiskt rätt bra, saknat en del folk från klassen, och jaa, andra klasser ;P
Ska bli redigt roligt att träffa alla igen, komma igång med rutinerna så att säga..Och inte minst STUK! Damit så skoj!
Kände dock att de egentligen är alldeles för lite tid kvar av mitt studentliv, damit. I will surrely miss it, men vuxen ska man väl ta och bli, nångång?

Har fått extraknäcka redan nu på avdelningen, änns kul, Är ju bra om jag får hoppa in då och då, typ en gång i månaden eller något, så att man får tjäna lite extra klosingar. Aldrig fel, dessutom så trivs jag ju där himla bra :)

Jaaá vad ska ja säga.
I helgen var jag ut med John, Linn och Bollen.. hade riktigt skojigt, vi började med båten, men de va lite för kallt och lite folk så vi drog till All Star, de va helt kalrt värt de ;P Max efteråt och jag stupade så fort jag lagt mig i sängen.. Hoho, slagen hjälte. Det bästa med de var dock att jag inte ens var bakis, lite små trött sådär, men icke alls dålig. De gillar vi ;P

Hare bra gott folk!
Den 12 sep, då smäller de ;)

Pusskram
//Emilia

In the end..

Yess, jag sitter just nu på jobbet. De är ovanligt lungt så vi passar på att chilla lite. Lugnet innan stormen skulle jag tro, men ... detta är min näst sista arbetsdag på otopeden i sunderbyn som USK:a. Nästa sommar hoppas jag på att jag är legitimerad sjuksköterska...:) Inte helt otippat om jag säker jobb här, jag trivs som handen i handsken.
Men jag tycker verkligen att SSK, de som gått ut nu i år.. gör ett sjukt bra jobb. Klarar jag av de? De verkar vara så sjukt många bitar som man ska pussla ihop... ringa hit, ringa dit... Söka denna, söka hon eller han. Vårdplanering, ingen vårdpanering, smärtstillade, ingen smärtstillande. Vad är viktigt för läkaren att veta?
HOJA! Scary ;P
Ett år kvar, borde ju lära mig lite till...så att jag kan allt de där? eller?  ;)
Ångest!

Jah, sommaren är också slut, de är intressanta är att jag slutar alltid upp som singel i slutet av somrarna? Hur kommer det sig? fattar noll.. jag, med världens bästa självförtroende kom fram till detta igår: Alla rör sig ute mera, med mindre kläder... min karl ser alla dessa snygga tjejer och beslutar att han hellre vill ha dem?
De är de enda som jag kan komma på.. som håller... Låter jag deppig? I know!? Deppigt ;)

Jah, igår var jag och Lisa till hennes farbror och solade och badade, de va nice! Sen fpr jag hälsade på en annan bekant. Mjo...
annars ska ja ta de lugnt, börjar 0700 i morgon, slutar 2200 idag.. Sååå !? What to do man ? ;)

Jag saknar min tjej Maria... vi har försökt planera ihop en dag vi kan hänga, men fasiken, de kommer alltid ngt emellan! This is not okay ;)
Vi löser det, snart... om inte annat börjar ju som sagt skolan snart.

Pusskram
//Emilia - This is the way I wanna live.... (right now) ;P

Ps. Matilda.. Jag saknar dig :S Ds.


RSS 2.0