tjho!

Hell Yeah!
Working my ass of denna och nästa vecka! Hela denna helg och går på natt fyra dagar på måndag. Så från och med nu jobbar jag till torsdag med andra ord, inge skoj, känns som en evighet dit, alltså ska ja jobba i en evighet innan ledighet i två dagar. Cash is King.
Fick min lön idag, men faktiskt (läs: försöka) spara lite denna månad så att vi kommer (läs: kanske kommer) utomlands i September när jag får (läs: om jag får) semester.  (Utomlandsresan kommer därför troligen inte att äga rum i september- tro de eller ej, de kommer att vara pga att jag inte får semester...)

Jahap, Övertorneå marknad har varit oc jag har träffat de flesta som ja ville träffa, och jag hade de frukstansvärt kul. På lördag sjöng jag och syster, hade kunnat vara lite mer  nykter för... jag gjorde väl inte allt rätt så att säga ;P Meen kul hade jag! Fick träffa min tjej Kellie och självklart minket och sister mattan!
Nej en bra helg, tack för er som medverkade och gjorde den king!

Min karl har nu åkt till Oslo så är ensammen hemma, skönt? jobbigt? ensamt? lite av allt kanske. Men han e snart tillbaka iallafall och dessutom e ja knappt hemm någerst.

mjo..
Ska väl fortsätta jobba, 2 timmar och 30 minuter kvar ungefär.. bara vbita ihop!

Pusshej
/emilia - ain´t seen nothing yet...

@ Work

Hey hey!
Sitter på jobbet, jobbar nacht. Går mycket bättre än vad jag väntat mig, vaknade kring två idag och hoppades på att kunna somna om men hörde att Seb hade dykt upp så var tvungen att gå och hälsa, sen åkte vi på en round tour och eb fick sig sin nostalgi trip han önskat. När vi kom hem försökte jag somna om.. gick ej, så pratade med grabbarna och blev nå jävulskt sugen på att festa, grabbarna satt och drack öl, mina goda öl dessutom (några av dem)..  Snart till byn, snart till byn ;)

Jah, inte en halva kvällen har gått, hittills en jälla lugn kväll, håller det på så här kan jag ju somna. Har endast två fasta tider att hålla 02.00 och 06.00. Sen vänta tills morgonpersonalen kommer. Vad ska man göra mellan dessa tider? Tips anyone?

Nej, ska kolla om vagnar ska fyllas på, barn som behöver hjälp eller om tv:n har bra program.
Det sistnämnda kändes bäst..

SumpiHei!
/emilia - living the workingclass life.. wöö


It´s time to move...

Jaa, det är soligt ute, men jag orkar inte ta mig ut för att sola.. Vet inte varför.. Gah, Have to go, måste få lite färg, gillar inte att alltid vara blekast i stan.. NoNo!

Jahap, mitt liv i Linköping har ju för några veckor sedan startat. Jag stormtrivs verkligen! Självklart saknar jag ju mina tjejer, speciellt Mary, Emily, Ev och Therese från skolan! Sweetnoses.. förhoppningsvis hinner jag träffa dem då jag åker upp i sommar. 

Linkan innehåller allt man behöver, iofs är det inte en komplett shoppingstad enligt mig, men bra uteställen för mat, fik och party, helt klart bättre än luleå för dem har.... inget av dem.. Så de kommer jag verkligen inte sakna från luleå där endast All Star finns och suger också lika hårt som Kievari... (som iofs är bättre då folket där äger, de flesta iaf, kievari alltså ;P) Sen finns ju US här, Universitets Sjukhuset och BOND, min avdelning i sommar som jag stormtrivs på. BOND står för Barn Onkologi (cancer) Neurokirurgu (hjärnskador) och Diabetes. Barn 0-18 år...
Mycket lärorikt men jag har nu på senare dagar faktiskt av mer kunskap inse hur sjuka de stckars barnen är, de gör lite ont i mig att veta.. och av att veta hur starka mediciner vi egentligen ger dem... Hoff.

Nog med det... har även lyckats skaffa mig ett till jobb, nämligen på World Class, eller som det nu  heter det "nya word class" som även heter Fitness and Spa snart... Spännande. Vi kommer troligen att bli sponsrade av ngt företag och få grymma träningskläder. Såå just nu leker mitt liv på jävligt bra.
Det negativa dock med att ha flyttat ned hit är ju de att jag inte känner någon här, som tur är är Emma här över sommaren och Ellinor och Danne har varit och hälsat på. Sen har jag och Johan även hängt med Sofie och Björn ... Så helt isolerad har jag inte varit. Sist men inte minst har jag haft besök av syster och jag ha även hunnit vara där. Min bro och Maria har varit hit, mamma och Ove och även Pappa och Tina, Anto och Ronja. Jag har haft folk här.. jorå!

I dag ska jag jobba natt.. så har försökt vakna tidigt, för att kunna ta en power nap senare och orka hålla mig vaken i natt. Är lite nervös då jag endast fick en natt introduktion men jobbar med en väldigt rutinerad tjej så de går nog bra =)

En stor fråga jag har i mina tankar är Ska  jag till Ötå-Markinat? Åh :S I dont know... får fundera vidare på det, men hörde att Ida Sav kommer, Maggie och Lotta ... Känns som att jag måste, ville verkligen träffa dem.. Inte för att glömms SKöna Marro och Erika.. Jag hoppas att få träffa dem också =)

Neeeej nu måste jag ut och sola lite!

Hör kommer lite bilder från helgen i Arvika..
/Emilia - See you when I get there...
                 
Matilda och Erik undersöker Benjamin      Lotta och jag


Lotta, Mattans polare (namnen sas i dimman) och Matilda


Lyckas jag gå vilse i Neistenkangas så lyckas jag i Arvika också. Påväg in till festen går jag och Lotta in i fel dörr som endast innehåller en trappa, cykel som stod i vägen och en massa leksaker. I toppen av trappan finns ingen dörr, ha i åtanke att det är kolsvart inne i och jag och Lotta vet inte var vi är... påväg ner snubblar Lotta, lyckas stria en posé i rätt ögonblick då jag tar upp mobilen... Denna bild var kolsvart på min skärm när jag tog den från mobilen men jag drog upp ljuset på max och detta är det jag fick =) AWSOME!!!

 
Lotta, Lotta igen och Emilia och Erik, LITE svettig tjej.. men kul hade jag ;P

PEACE OUT!



RSS 2.0